Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Preda: Sirul de suspendari de la USL ar putea aduce PDL la guvernare

Joi, 30 August 2012, ora 19:16
5239 citiri
Preda: Sirul de suspendari de la USL ar putea aduce PDL la guvernare
Foto: B1 Tv

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca suspendarile discutate de reprezentantii USL, printre care liberalii Ioan Ghise si Relu Fenechiu, ar putea sa duca PDL din nou la guvernare.

"Facem suspendare Ghise, suspendare Voiculescu, suspendare Fenechiu. Facem mai multe, poate iese ceva. Cu un sir de suspendari pe care le organizeaza curajosii Ghise, Fenechiu si ceilalti, s-ar putea sa ne duca pe noi din PDL la guvernare iarasi", a spus liderul democrat-liberal, joi, intr-o emisiune la B1 Tv.

Voiculescu: O noua suspendare a presedintelui, posibila la inceputul lui noiembrie (Video)

Iliescu, despre o noua suspendare: De ce se tot baga Voiculescu?

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, sustine ca o noua suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu este "posibila" si "legitima" si ca o asemenea operatiune ar putea avea loc in octombrie sau noiembrie anul acesta.

Pe de alta parte, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca nu isi are rost discutia despre o noua suspendare a lui Traian Basescu, generata de liderul Partidului Conservator.

Cristian Preda crede ca USL trebuie sa isi asume esecul suspendarii presedintelui Traian Basescu, deoarece rezultatul referendumului nu este o victorie a PDL, ci mai degraba un esec al USL si ca, "din sapte cuvinte spuse de USL, cinci sunt 'Basescu'".

"Trecutul recent, foarte recent, nu a servit in niciun fel USL. In general, oamenii invata din experienta. Aparent, la USL lucrurile nu stau asa. Cred ca USL ar trebui sa se apuce de guvernare", a mai spus europarlamentarul PDL.

Acesta afirma ca "Guvernul se ocupa cu buna suspendare", in loc de guvernare, si ca "orice opinie diferita de cea a autoritatilor este contrara opiniei publice".

"Traian Basescu si cei care indraznesc sa spuna altceva decat Ponta si Antonescu au fost considerate persoane ciudate, care trebuie huiduite pe strada. Oamenii astia traiesc intr-o realitate paralela cu realitate politica din Romania. (...) De dimineata pana seara nu vad decat portretul lui Traian Basescu", a explicat prim-vicepresedintele PDL.

Nu in ultimul rand, liderul deomocrat-liberal subliniaza ca "fortele politice din USL cred de trei ani incoace ca traim in dictatura" si ca "nimeni, in afara de publicul USL, nu a crezut asta, nimeni din Europa, nici Reding, nici Barroso".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cristian Preda guvernare USL, #Cristian Preda USL suspendare Basescu, #USL esec suspendare Basescu , #PDL