Valeriu Stoica: Cristian Preda vrea o functie de conducere in PD-L

Luni, 08 Februarie 2010, ora 10:11
2692 citiri
Valeriu Stoica: Cristian Preda vrea o functie de conducere in PD-L

Vicepresedintele PD-L, Valeriu Stoica, sustine ca discutiile iscate de europarlamentarul Cristian Preda in sedinta comisiei de statutul a PD-L, care a avut loc duminica seara, ascund dorinta acestuia de a capata o functie de conducere in partid.

In sedinta de duminica seara, europarlamentarul Cristian Preda a prezentat o lista de "10 principii pentru modernizarea PD-L".

Cele "10 principii pentru modernizarea PD-L" discutate au fost precedate de o serie intreaga de observatii, nuantari, atentionari sau chiar avertismente lansate de lideri mai vechi ai partidului de guvernamant.

Cristian Preda prezinta un document despre modernizarea PD-L

"Eu cred ca toata aceasta tevatura iscata de Cristian Preda este legata si de dorinta lui de a avea o mai mare vizibilitate in interiorul partidului. Numai ca aici a facut un calcul gresit. Metodele prin care castigi vizibilitate in interiorul partidului nu sunt aceleasi cu cele prin care castigi vizibilitate in afara partidului. N-a dat dovada partidul de deschidere atunci cand un om care nu a fost nici o zi in partid a fost promovat pe un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare?", a declarat Valeriu Stoica intr-un interviu pentru Romania Libera.

El a precizat ca toate ideile care au fost vehiculate in presa de Cristian Preda existau in PD-L si ca imediat dupa alegerile prezidentiale au inceput discutiile despre ele in partid.

"Cristian Preda probabil ca nu a fost suficient de atent sa vada ce se discuta in partid in perioada asta", a spus Stoica.

In ceea ce priveste viitorul nume al PD-L, Valeriu Stoica a spus ca este de acord ca acesta sa fie "Partidul Popular".

"Sunt de acord cu schimbarea numelui in Partidul Popular, sunt de acord cu cei care au propus schimbarea siglei si sunt de acord cu Sorin Frunzaverde, care a propus inima ca viitoare sigla, care este simbolul PPE, numai ca, in ceea ce priveste schimbarea numelui, sunt chestiuni juridice care trebuie rezolvate. Exista niste partide care poarta deja acest nume", a spus Valeriu Stoica.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Valeriu Stoica PDL, #Valeriu Stoica Cristian Preda, #Stoica Preda functie conducere , #PDL