Ziare.com

Cristian Preda: Avem un guvern de sacrificiu

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 22:52

   

Cristian Preda: Avem un guvern de sacrificiu
Europarlamentarul PD-L Cristian Preda face o radiografie dura actualei situatii politice: Guvernul Boc este unul de sacrificiu, iar Blaga este mai simpatic doar pentru ca si-a dat demisia.

"E un guvern de sacrificiu. Nu stiu cati dintre ministrii actuali vor mai putea castiga alegeri. Spun asta pentru ca aproape toti au trecut testul urnelor. Punctele nevralgice tin de social. Obsesia eliminarii deficitului a diminuat coeziunea sociala", spune Cristian Preda intr-un interviu acordat Academiei Catavencu, citat de Realitatea.net.

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda vorbeste, in acelasi interviu, si despre demisia lui Vasile Blaga de la sefia Internelor si triada BVM (Baconschi-Voinescu-Macovei.

"Blaga a plecat singur. Mi se pare periculos ca politistii sa faca politica si e curios ca Blaga devine simpatic cand nu mai e ministru. Ca si cum trebuie sa pleci ca sa fii respectat. Asemenea judecati dizolva politica", spune Preda.

In ceea ce priveste numirea sa pe lista prezidentiabililor, venita din partea presedintelui Traian Basescu, Preda recunoaste sustinerea triadei BVM (Baconschi-Voinescu-Macovei), nominalizata, de asemenea, pe aceeasi lista.

"Sunt alaturi de triada BVM (Baconschi-Voinescu-Macovei). Niciunul dintre noi patru nu e lider. Trebuie sa ne afirmam identitatea colectiva. Adica ralierea clara la o matrice europeana. Criticii nostri sunt haotici. La PSD si la PNL e mult mai rau. Au devenit conservatori ai statului asistential. Atat si nimic mai mult", spune Preda.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1126 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

INTR-ADEVAR

DE SACRIFICIUL POPULATIEI !!!NU CRED CA EBA SIMTE VRE-O JENA LA BRUXELES

 

DA,un guvern de sacrificiu ... DAR CAT DE IDI(OT)-EUROPARLAMENTAR POTI FI SA INTELEGI CA NU AVEM SI UN POPOR DE SACRIFICIU ... TOT CEEA CE NI SE SERVESTE SUNT: DIVERSIUNI,FRUSTRARI,SARACIE SI MIZERIE ... INTR-O FRAZA : ATENTAT LA SIGURANTA STATULUI ...

DECIMAREA ROMANILOR PRIN CURBE DE SACRIFICIU ,CONCEDIERI MASIVE IN PRAG DE IARNA,BATJOCORIREA PROFESORILOR,MEDICILOR,SALARIUL MINIM NU ACOPERA NICI MACAR PLINUL DE CARBURANT AL UNUI GUVERNANT ... CAT MAI VRETI BIETI "ANAL.FABETI" POLITICI SA M.A.I. INGHITA POPORUL ASTA NENORO.CIT CONDUS DE SLEAHTA DE HOTI INSTAURATA DE ILIESCU,CONTINUATA DE EMIL CONSTANTINESCU SI TRAIAN BASESCU...????!!!!
FILM RECOMANDABIL: PLUTONUL ... DE EXECUTIE ...

 

Avem un guvern prost

.

 

asta e guvern?

asta e partid de guvernare? asta e putere sustinuta de toti puscariabilii din pnl si psd numiti mai nou independenti?
Asta e tara distrusa a lubasescu...traiti bine portocaliilor

Cristian Preda: Avem un guvern de sacrificiu

eu as spune " Avem un guvern de ra.hat"
Ia vezi, Cristi, nu-i mai corect asa ?

cintezoiul Preda a iesit la discursuri demagogice...Ce a facut Preda pt poporul roman? a propus ceva in afara de ciolanul lui?

afara cu Preda, mascarici ajuns politician dupa ce a fost dat afara din invatamint...Macovei e cel mai bun politician...Platforma pentru solutionarea online a litigiilor