Cristian Preda: Astept sfarsitul epocii Boc

Luni, 17 Mai 2010, ora 23:01
3286 citiri
Cristian Preda: Astept sfarsitul epocii Boc
Foto: Arhiva

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda este de parere ca amanarea alegerilor interne programate pentru 15 iulie nu este o idee buna in acest moment deoarece s-ar putea crede ca democrat-liberalii nu separa problemele statului de cele ale partidului.

"N-as vrea ca adversarii sa creada ca nu facem separatie intre acestea. Sunt putin ingrijorat de acest lucru. Am crezut ca trebuie sa facem alegerile in toamna pentru a avea mai mult timp de dezbateri interne, pentru reflectie pentru modernizarea partidului", a declarat Preda pentru Realitatea.net.

Gheorghe Flutur: Alegerile PD-L ar putea fi amanate

Oltean: Alegerile in PD-L ar putea fi organizate in primavara anului viitor

In ceea ce priveste soarta lui Emil Boc in cazul in care alegerile ar fi amantate pana in toamna, europarlamentarul a precizat ca "soarta premierilor care au parasit Palatul Victoria nu a fost prea blanda apoi in partid".

Cristian Preda a adaugat ca aparitia unor contracandidati depinde de modul in care Emil Boc va gestiona masurile anticriza si a precizat din nou ca nu isi doreste o functie in partid "sub presedintia lui Boc".

"Eu astept sfarsitul acestei epoci, dar nu-mi doresc ca aceasta criza sa-i grabeasca sfarsitul. Eu sunt gata oricand sa particip la acest efort pentru combaterea acestor efecte, dar deocamdata ma suna mai des ziaristii decat colegii din partid, ei doar ma critica", a mai spus Preda pentru Realitatea.net.

#PDL alegeri interne, #Emil Boc presedinte PDL, #cristian Preda PDL , #stiri Cristian Preda