Cristian Preda: Avem un guvern de sacrificiu

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 22:52
1773 citiri
Cristian Preda: Avem un guvern de sacrificiu

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda face o radiografie dura actualei situatii politice: Guvernul Boc este unul de sacrificiu, iar Blaga este mai simpatic doar pentru ca si-a dat demisia.

"E un guvern de sacrificiu. Nu stiu cati dintre ministrii actuali vor mai putea castiga alegeri. Spun asta pentru ca aproape toti au trecut testul urnelor. Punctele nevralgice tin de social. Obsesia eliminarii deficitului a diminuat coeziunea sociala", spune Cristian Preda intr-un interviu acordat Academiei Catavencu, citat de Realitatea.net.

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda vorbeste, in acelasi interviu, si despre demisia lui Vasile Blaga de la sefia Internelor si triada BVM (Baconschi-Voinescu-Macovei.

"Blaga a plecat singur. Mi se pare periculos ca politistii sa faca politica si e curios ca Blaga devine simpatic cand nu mai e ministru. Ca si cum trebuie sa pleci ca sa fii respectat. Asemenea judecati dizolva politica", spune Preda.

In ceea ce priveste numirea sa pe lista prezidentiabililor, venita din partea presedintelui Traian Basescu, Preda recunoaste sustinerea triadei BVM (Baconschi-Voinescu-Macovei), nominalizata, de asemenea, pe aceeasi lista.

"Sunt alaturi de triada BVM (Baconschi-Voinescu-Macovei). Niciunul dintre noi patru nu e lider. Trebuie sa ne afirmam identitatea colectiva. Adica ralierea clara la o matrice europeana. Criticii nostri sunt haotici. La PSD si la PNL e mult mai rau. Au devenit conservatori ai statului asistential. Atat si nimic mai mult", spune Preda.

#cristian preda guvern de sacrificiu, #cristian preda vasile blaga, #cristian preda triada bvm , #stiri Cristian Preda
Comentarii
Poza Jerome
Jerome
rank 5
Avem un guvern prost
Poza constantin_ion007
constantin_ion007
rank 5
DA,un guvern de sacrificiu ... DAR CAT DE IDI(OT)-EUROPARLAMENTAR POTI FI SA INTELEGI CA NU AVEM SI UN POPOR DE SACRIFICIU ... TOT CEEA CE NI SE SERVESTE SUNT: DIVERSIUNI,FRUSTRARI,SARACIE SI MIZERIE ... INTR-O FRAZA : ATENTAT LA SIGURANTA STATULUI ...