Cristian Preda, pe urmele Elenei Udrea: Anunta ca s-a inscris in PMP

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 22:39
4065 citiri
Cristian Preda, pe urmele Elenei Udrea: Anunta ca s-a inscris in PMP
Foto: Arhiva

Europarlamentarul Cristian Presa a anuntat, joi seara, ca se va inscrie in partidul Miscarea Populara.

Anterior, Preda notase, pe Facebook, ca la miezul noptii va face "un anunt important" pe blogul personal.

"Daca tot sunt la dvs. in emisiune, nu mai astept, anunt acum ca ma voi inscrie in PMP. (...) Voi incerca sa contribui la primul obiectiv al PMP, acela de a fi primit in Partidul Popular European", a spus Preda, mentionand ca va candida la europarlamentare din partea PMP.

Cristian Preda pleaca din PDL: Basist fiind, spun adio!

Suspendat din PDL la inceputul lunii iulie, Cristian Preda si-a anuntat pe blog, in octombrie 2013, despartirea definitiva de partid, intr-o postare ce are titlul "Adio PDL!".

Udrea, in PMP: Plec dintr-un partid, raman intr-o echipa

Si Elena Udrea a anuntat, joi, ca demisionat din PDL si s-a inscris in PMP. Miercuri, presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a anuntat ca formatiunea a fost inscrisa oficial la Tribunal, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate contestatiile.

"Data de 29 ianuarie 2014 va ramane in istorie ca data de nastere a Partidului Miscarea Populara!", a scris Eugen Tomac intr-o postare pe Facebook.

Presedintele PMP a mai spus ca, odata depasit acest prag, urmeaza trecerea intr-o noua etapa, "cea a consolidarii si dezvoltarii sale ca partid de centru-dreapta pe esichierul politic al Romaniei".

#Cristian Preda PMP, #Preda inscris Miscarea Populara , #stiri Cristian Preda