Discuta LIVE cu Cristian Preda despre declaratiile lui Basescu, guvernare si SUE

Marti, 23 August 2011, ora 10:13
687 citiri
Discuta LIVE cu Cristian Preda despre declaratiile lui Basescu, guvernare si SUE

TV Ziare.com va invita, marti, incepand cu ora 11:00, sa intrati in dialog cu eurodeputatul democrat liberal Cristian Preda.

Invitatul Ziare.com va discuta pe marginea declaratiilor facute, luni seara, de presedintele Traian Basescu, referitoare la raporturile de forte dintre Putere si Opozitie. Totodata, Cristian Preda va discuta si despre principalele proiecte aflate pe agenda comiunitara.

Cum se vede de la Bruxelles guvernarea? Ar trebui Emil Boc sa ramana premier pana la urmatoarele alegeri?

Ce sanse are USL sa dea viitorul premier?

Au partidele din actualul arc guvernamental vreo sansa de a realiza proiecte precum schimbarea Constitutiei sau reorganizarea administrativ teritoriala pana la viitoarele alegeri?

S-ar putea realiza vreodata Statele Unite ale Europei?

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 11:00.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Cristian Preda, #declaratii Traian Basescu, #statele unite ale europei, #TV Ziare com , #Traian Basescu
Comentarii
A
alvorado
rank 1
Felicitari domnule Preda!Am avut ocazia sa va simt prezenta!
Poza Jerome
Jerome
rank 5
Cristian Preda - garantat Pinalti ?