Rizea, dupa ce a fost prins cu minciuna despre adoptia fiului: Cei care mi-au vrut raul vor plati

Vineri, 11 Martie 2016, ora 12:26
12992 citiri
Rizea, dupa ce a fost prins cu minciuna despre adoptia fiului: Cei care mi-au vrut raul vor plati
Foto: Facebook/Cristian Rizea

Deputatul PSD Cristian Rizea, care s-a plans ca e in proces de adoptie a fiului sau, in plenul Camerei Deputatilor, iar apoi a fost prins cu minciuna, vine cu lamuriri.

Deputatii au votat miercuri impotriva solicitarii DNA de incuviintare a arestarii preventive a lui Rizea, dupa ce parlamentarul a sustinut un discurs lacrimogen despre faptul ca procesul de adoptie a fiului sau ar putea fi oprit daca ajunge dupa gratii.

Cristian Rizea, scapat la mustata de colegi: Poate fi retinut, nu si arestat UPDATE

"Va las pe dumneavoastra sa decideti daca incepand de maine voi putea sau nu sa continui aceasta procedura de adoptie alaturi de sotia mea si daca fiul mea va avea o familie", le-a spus el deputatilor de la tribuna.

Rizea isi roaga colegii sa nu il lase fara imunitate: Sunt in proces de adoptie, decideti daca fiul meu va avea familie

Ulterior, Gabriela Coman, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA), a dezvaluit joi ca "adoptia copilului s-a finalizat in decembrie 2014".

Cristian Rizea i-a mintit pe deputati in legatura cu procesul de adoptie a copilului sau

Dupa ce a fost prins cu minciuna, Cristian Rizea a spus ca in discursul din Parlament s-a referit, de fapt, la perioada de monitorizare post adoptie, care se finalizeaza in noiembrie.

"Ar fi fost bine sa nu scoata nimeni din context ce a declarat doamna Gabriela Coman. Procedura se finalizeaza in noiembrie si e vorba de perioada de monitorizare post adoptie, perioada care e de doi ani si unde ancheta sociala trebuie sa justifice ca totul e ok cu familia. Deci nu am mintit absolut deloc.

Si ea a spus ca perioada de monitorizare e de doi ani, dar toti s-au grabit sa ma acuze si sa nu citeze toata declaratia ei. E un linsaj nedrept la adresa mea si a familiei mele. Mai devreme sau mai tarziu cei care mi-au vrut raul vor plati, pentru ca exista un Dumnezeu", a declarat Rizea pentru Stiripesurse.ro.

Intr-adevar, Gabriela Coman precizare ca mai exista perioada de monitorizare post-adoptie, adica "o vizita pe care o face periodic, la trei luni, serviciul social pentru a vedea cum evolueaza copilul, dar copilul este copilul natural al familiei Rizea incepand din decembrie 2014".

Coman a lamurit ca copilul a putea fi ridicat din familie doar daca este abuzat, neglijat sau daca se intampla un accident cu ambii parinti, nu data unul dintre ei este arestat.

Cum au reacționat liderii popularilor europeni, după ce PNL a decis să se alieze electoral cu PSD. „Populiştii şi extremiştii au avut o creştere semnificativă”
Cum au reacționat liderii popularilor europeni, după ce PNL a decis să se alieze electoral cu PSD. „Populiştii şi extremiştii au avut o creştere semnificativă”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit marţi, 5 martie, în conferinţa comună cu preşedintele PPE, Manfred Weber, de la sediul partidului, despre reacţia liderilor la listele comune...
Îndemnul unui lider european pentru români: ”Nu vă irosiți voturile pe extremiști”
Îndemnul unui lider european pentru români: ”Nu vă irosiți voturile pe extremiști”
Preşedintele Partidului Popular European, Manfred Weber, a declarat marţi, 5 martie, la Bucureşti, în conferinţa de presă comună cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, că românii vor decide...
#Cristian Rizea minciuna adoptie, #Cristian Rizea adoptie copil , #DNA