PSD sector 5 are un nou presedinte: Nu mai vreau politica pe persoana fizica!

Joi, 19 Martie 2015, ora 22:07
3440 citiri
PSD sector 5 are un nou presedinte: Nu mai vreau politica pe persoana fizica!
Foto: Camera Deputatilor

Cristian Rizea a fost ales, joi, presedintele organizatiei PSD Sector 5, in cadrul unei conferinte extraordinare in care a aratat ca nu mai vrea ca in acest sector sa fie facuta politica "pe persoana fizica", el precizand ca va candida la primaria sectorului 5, la alegerile din 2016.

"Le multumesc celor peste 400 de delegati prezenti astazi, aici, care m-au validat in functia de presedinte al organizatiei PSD Sector 5. Vin cu o alta atitudine, vin cu un alt mod de a face politica, dovada ca, in doua luni, am primit peste 4.200 de inscriere in partid, iar 75% dintre ei nu au mai facut politica pana astazi.

Am decis, in fata conducerii PSD si dupa discutiile avute cu presedintele PSD, prim-ministrul Victor Ponta, si cu presedintele executiv Liviu Dragnea, sa-mi asum si proiectul politic al candidaturii pentru primaria sectorului 5, in 2016", a declarat Cristian Rizea, la finalul conferintei.

La conferinta la care era anuntat sa participe si liderul PSD, premierul Victor Ponta, care insa nu a mai ajuns, au venit si lautarii de la trupa Clejanii, care au cantat pe holul Parlamentului, spunand ca au venit "pentru a aduce primavara, cantec si voie buna".

De ce a fost arestat Vanghelie - Bani din spaga folositi pentru Elena Basescu, Geoana si Vanghelioane

Ce spune despre Vanghelie

Intrebat daca acum doua luni, cand a fost numit presedinte interimar, a preluat mandatul de la fostul presedinte al organizatiei Marian Vanghelie, Rizea a spus ca nu a avut ce sa preia pentru ca a gasit "nimic".

"Din pacate, n-a existat ce sa preluam, nici sediu, nici documente, nici arhiva, absolut nimic. Am gasit exact nimic, pornim de la zero", a spus noul presedinte al PSD Sector 5.

Cristian Rizea a mai declarat ca, miercuri seara, au fost exclusi din cadrul organizatiei si trei parlamentari care au aderat la o alta initiativa politica.

"La ultima sedinta, cea de aseara (miercuri - n.red.) am exclus si trei parlamentari care, o spun cu regret, ne-au parasit pentru ca au ales un alt drum politic, senatorul Catalin Croitoru si deputatii Dumitru Chirita si Oana Mizil. Ei fiind membri fondatori - si am vazut documente - la initiativa politica a lui Geoana si Vanghelie, nu mai puteau sa fie membri PSD, conform statutului", a spus Rizea.

Totodata, el a mentionat ca, in urma cu doua saptamani, a exclus din organizatie 8 dintre cei 9 consilieri locali pe care PSD ii avea in Consiliul Local al Primariei Sectorului 5, pentru ca acestia nu mai faceau demult politica partidului, ci doar cea in interes personal al lui Marian Vanghelie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#presedinte PSD sector 5, #inlocuitor Vanghelie PSD , #stiri Cristian Rizea