Rizea a facut o criza nervoasa in sala de judecata

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 09:02
4883 citiri
Rizea a facut o criza nervoasa in sala de judecata
Foto: Arhiva

Deputatul pesedist Cristian Rizea, acuzat de Agentia Nationala de Integritate (ANI) ca nu poate justifica 300.000 de euro din avere, a facut o adevarata criza de nervi in fata judecatorilor din Comisia de cercetare a averilor de la Curtea de Apel Constanta.

Social-democratul a adus in instanta, la termenul de pe 14 octombrie, un martor care pretinde ca i-a dat cei 300.000 de euro lui Rizea in schimbul construirii unei case tip duplex, relateaza Adevarul.

S-a dovedit in cele din urma ca acest presupus martor nu-l cunostea atat de bine pe Rizea.

Potrivit consemnarilor din timpul procesului de pe data de 14 octombrie, dupa cateva episoade de agresivitate in comportament si in limbaj, Cristian Rizea a izbucnit in plans atunci cand a fost evacuat din sala de judecata.

Martorul adus de Rizea, care spune ca s-au cunoscut intamplator la dentist, dupa care a decis sa-i imprumute 300.000 de euro, nu a apucat sa raspunda interogatoriului juristilor ANI.

Rizea a rabuznit intr-o criza de nervi: "Esti un cretin! Toti de la Agentie sunteti! O sa vina cretinul ala de Georgescu (secretarul general al ANI) in genunchi la mine! Sa ramana pe drumuri si in genunchi sa vina la mine!".

Pesedistul nu s-a oprit si a continuat circul: "Ce ranjesti la mine? In curand, nu o sa mai ranjesti deloc. Si Georgescu la fel. O sa vedeti voi! Va dau in scris!". A urmat inca o iesire nervoasa, dupa care pesedistul a fost invitat sa paraseasca sala.

A izbucnit in plans si, la iesirea din sala, le-a transmis inspectorilor ANI: "F...u-va-n..., o sa vedeti voi, sclavilor! Va f..e Basescu si va place!".

Varianta lui Rizea

Cristian Rizea neaga faptul ca ar fi jignit. "N-am injurat, insa am avut rabufnirile mele, dar e normal, acest proces este o comanda politica", a spus Rizea.

Despre inspectorii ANI, Rizea a subliniat ca sunt "Niste lachei! Sunt la comanda politica, dar eu cred ca lucrurile trebuie judecate pe acte. Eu am acceptat sa fiu linsat mediatic".

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Cristian Rizea injurat judecata, #Cristian Rizea criza instanta, #Cristian Rizea 300000 ANI , #stiri Cristian Rizea