Rizea (PSD) spune ca a fost amenintat cu moartea de varul lui Branza (PDL)

Duminica, 11 Martie 2012, ora 19:34
2180 citiri
Rizea (PSD) spune ca a fost amenintat cu moartea de varul lui Branza (PDL)
Foto: Arhiva

Seful PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea, a acuzat faptul ca Daniel Ionita, varul presedintelui PDL Diaspora, William Branza, l-a amenintat cu moartea, dupa ce a tinut sa participe la o conferinta organizata chiar de democrat-liberali.

"Organizatorii deja binecunoscutelor intalniri PDL din Diaspora, puse sub emblema conferintei 'Sanse egale pentru o Europa unita', au fost atat de deranjati de prezenta presedintelui PSD Diaspora, Cristian Rizea, singurul reprezentant al opozitiei, incat au recurs la violenta, ceva de necrezut ca ar putea sa se intample in secolul 21 intr-o capitala europeana, in timpul unei dezbateri!

In timp ce a luat cuvantul la conferinta de azi, total neadecvat temei intalnirii, dl. Ionita a mentionat cum ca eu am dezvaluit public acum un an de zile la o emisiune TV, ca el si varul lui au desfasurat afaceri ilegale cu Posta Romana din Castellon. Impins probabil de niste nervi greu de controlat, a urmarit exact momentul cand am ramas singur (lucru usor de observat pe camerele de supraveghere ale hotelului unde a avut loc conferinta), Daniel Ionita, impreuna cu inca un individ, m-a agresat verbal, apoi m-a impins si brutalizat, ca mai apoi sa ma ameninte cu moartea daca mai mentionez vreodata de afacerile lor (ale sale si ale varului William Branza) in mod public", a precizat Rizea, intr-un comunicat de presa trimis de PSD.

In opinia lui Rizea, actiunea de amenintare care spune ca s-a produs e o tactica a PDL "pentru a ramane la guvernare".

"Constat ca lupta politica a ajuns prea departe! Ghidati doar de disperarea de a mai ramane la guvernare, PDL-istii nu mai au discernamant si recurg la astfel de actiuni!

Dl. Ionita este cunoscut pentru antecedente penale in Castellon si nu ma surprinde modul in care a actionat. Nu am raspuns la agresiunile acestui individ, pentru ca nu m-am coborat la nivelul lui. Doresc sa mai mentionez faptul ca, in momentul in care a ajuns politia, agresorul a fugit de la fata locului", a mai spus Rizea.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Rizea amenintat var Branza, #Rizea diaspora amenintat moartea , #stiri Cristian Rizea