Un deputat PSD cere demisia lui Sorin Oprescu

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 18:35
2117 citiri
Un deputat PSD cere demisia lui Sorin Oprescu
Foto: Arhiva

Deputatul PSD Cristian Rizea cere demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei pentru ca a gestionat gresit problema cainilor maidanezi.

"Eu cred ca moartea acestui copilas este mai presus decat orice alianta politica si mi-am permis astazi, pentru ca de curand sunt tatal unui baietel, sa cer demisia. Domnia sa ne indreapta catre o pista falsa acum. Nu este vorba de a eutanasia sau de a nu eutanasia.

Domnul Oprescu a avut toti banii pentru acest proiect dar nu l-a dus la indeplinire. Exista un mare semn de intrebare asupra afacerilor care se invart in jurul acestui domeniu. A devenit o afacere personala a domnului Oprescu. Nu l-am vazut venind sa ne arate cati bani s-au folosit, cine a construit acele adaposturi, ce firme sunt implicate. Stilul mistocaresc al domnului Oprescu nu isi mai are sensul.

Eu cred ca moartea lui Ionut reprezinta un mare semn de intrebare. Ar fi un act de responsabilitate sa isi dea demisia. Am vazut pareri pro si contra in partid, dar nu cred ca putem sta impasibili la moartea acestui copilas. Vad ca pana la urma nu are responsabilitatea necesara. Domnul Oprescu nu se gandeste la aceasta functie de demnitar pe care o ocupa si arunca pisica tot la guvern. Avem cadru legislativ. E important e sa il puna in aplicare", a declarat Cristian Rizea la Realitatea TV.

PDL Bucuresti cere demisia lui Oprescu: Principalul vinovat pentru copilul omorat de caini

Intrebat daca a votat impotriva legii eutanasierii in 2011, Cristian Rizea a recunoscut ca la acea vreme nu sustinea aceasta varianta in ceea ce priveste eliminarea cainilor maidanezi.

"Trebuia sa gestioneze problema, nu sa ii eutanasiem. Trebuia gestionata problema. Am votat impotriva legii eutanasierii in 2011. Nu am spus ca vreau eutanasierea. Domnul Sorin Oprescu a venit sa ne spuna ca primaria nu are atributii, dar acest lucru este o falsa problema. Daca el gestiona problema asta, nu mai existau astazi caini pe strazi", a continuat Rizea.

S. Oprescu - rasul batjocoritor dincolo de lacrimi (Opinii)

A.C.

Quarterly Report - Editia 4

Candidat pentru funcția de primar, reținut pentru abuz în serviciu, delapidare și fals. A fost condamnat în trecut pentru dare de mită
Candidat pentru funcția de primar, reținut pentru abuz în serviciu, delapidare și fals. A fost condamnat în trecut pentru dare de mită
Preşedintele PUSL Vaslui, Marius Iamandi-Răianu, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bârlad, a fost reţinut, miercuri, 29 mai, de poliţiştii Serviciului de Investigare a...
Criză bugetară anunțată de liderul USR Cătălin Drulă. Deficitul este de 3,34% din PIB. "Pesediştii şi peneliştii sunt în campanie, nu pot să renunţe la jaful public"
Criză bugetară anunțată de liderul USR Cătălin Drulă. Deficitul este de 3,34% din PIB. "Pesediştii şi peneliştii sunt în campanie, nu pot să renunţe la jaful public"
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, trage un semnal de alarmă anunțând că deficitul bugetar a ajuns la un nivel record de 57 de miliarde de lei (3,34% din PIB) în primele patru luni ale...
#Sorin oprescu demisie cere Cristian Rizea, #deputat PSD demisie Oprescu, #deputat PSD demisie primar maidanezi , #stiri Cristian Rizea
Comentarii
Poza VisOnAir
VisOnAir
rank 4
Oprescu DEMISIA ca musti din bugetul capitalei si paralizezi
Poza conti
conti
rank 5
Deputatul PSD Cristian Rizea cere demisia lui Sorin Oprescu