Un deputat PSD cere demisia lui Sorin Oprescu

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 18:35
2117 citiri
Un deputat PSD cere demisia lui Sorin Oprescu
Foto: Arhiva

Deputatul PSD Cristian Rizea cere demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei pentru ca a gestionat gresit problema cainilor maidanezi.

"Eu cred ca moartea acestui copilas este mai presus decat orice alianta politica si mi-am permis astazi, pentru ca de curand sunt tatal unui baietel, sa cer demisia. Domnia sa ne indreapta catre o pista falsa acum. Nu este vorba de a eutanasia sau de a nu eutanasia.

Domnul Oprescu a avut toti banii pentru acest proiect dar nu l-a dus la indeplinire. Exista un mare semn de intrebare asupra afacerilor care se invart in jurul acestui domeniu. A devenit o afacere personala a domnului Oprescu. Nu l-am vazut venind sa ne arate cati bani s-au folosit, cine a construit acele adaposturi, ce firme sunt implicate. Stilul mistocaresc al domnului Oprescu nu isi mai are sensul.

Eu cred ca moartea lui Ionut reprezinta un mare semn de intrebare. Ar fi un act de responsabilitate sa isi dea demisia. Am vazut pareri pro si contra in partid, dar nu cred ca putem sta impasibili la moartea acestui copilas. Vad ca pana la urma nu are responsabilitatea necesara. Domnul Oprescu nu se gandeste la aceasta functie de demnitar pe care o ocupa si arunca pisica tot la guvern. Avem cadru legislativ. E important e sa il puna in aplicare", a declarat Cristian Rizea la Realitatea TV.

PDL Bucuresti cere demisia lui Oprescu: Principalul vinovat pentru copilul omorat de caini

Intrebat daca a votat impotriva legii eutanasierii in 2011, Cristian Rizea a recunoscut ca la acea vreme nu sustinea aceasta varianta in ceea ce priveste eliminarea cainilor maidanezi.

"Trebuia sa gestioneze problema, nu sa ii eutanasiem. Trebuia gestionata problema. Am votat impotriva legii eutanasierii in 2011. Nu am spus ca vreau eutanasierea. Domnul Sorin Oprescu a venit sa ne spuna ca primaria nu are atributii, dar acest lucru este o falsa problema. Daca el gestiona problema asta, nu mai existau astazi caini pe strazi", a continuat Rizea.

S. Oprescu - rasul batjocoritor dincolo de lacrimi (Opinii)

A.C.

Eveniment Quarterly Report

Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința sesizării la CCR a legii austerității. „Nu aş vrea să pun niciun fel de presiune pe judecători”
Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința sesizării la CCR a legii austerității. „Nu aş vrea să pun niciun fel de presiune pe judecători”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni, 2 octombrie, că nu va mai solicita devansarea termenului de 18 octombrie la care Curtea Constituţională va dezbate sesizarea USR şi Fortei Dreptei pe...
Ministrul Agriculturii anunță că urmează să fie construit primul centru de legume şi fructe din Oltenia
Ministrul Agriculturii anunță că urmează să fie construit primul centru de legume şi fructe din Oltenia
Ministrul Agriculturii Florin Barbu a anunţat că le-a prezentat colegilor şi prietenilor săi, Virgil Delureanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, primarului comunei Tia Mare, Virgil...
#Sorin oprescu demisie cere Cristian Rizea, #deputat PSD demisie Oprescu, #deputat PSD demisie primar maidanezi , #stiri Cristian Rizea
Comentarii
Poza VisOnAir
VisOnAir
rank 4
Oprescu DEMISIA ca musti din bugetul capitalei si paralizezi
Poza conti
conti
rank 5
Deputatul PSD Cristian Rizea cere demisia lui Sorin Oprescu