Cristian Sapunaru, egalul lui Cristiano Ronaldo

Duminica, 31 Martie 2013, ora 13:51
3151 citiri
Cristian Sapunaru, egalul lui Cristiano Ronaldo
Sursa:As.com

Real Zaragoza a reusit sa smulga un punct, pe teren propriu, scor 1-1, in partida cu Real Madrid. Meciul s-a jucat pe stadionul La Romareda in fata a 30 000 de spectatori.

Partida a inceput cum nu se putea mai bine pentru gazde care au deschis scorul prin Rodri in minutul 6 prin Rodri. Galacticii au reusit sa egaleze prin Cristiano Ronaldo cu sapte minute inaintea pauzei. inaintea pauzei.

In repriza secunda aragonezii s-au aruncat spre poarta oaspetilor fara a reusi sa lovesca decisiv. Madrileni au raspuns de cateva ori pe contratact, dar prea putin pentru o echipa cu pretentii de a castiga Liga Campionilor.

Cristi Sapunaru a fost integralist si s-a achitat biine de sarcinile de joc. Jucatorul roman a incasat un cartonas galben in minutele de prelungire.

Real Madrid ocupa locul doi in clasament cu 62 de puncte, si ramane la 13 puncte de Barcelona care a incheiat la egalitate meciul din deplasare, scor 2-2, cu Celta Vigo. Echipa lui Sapunaru se afla pe locul 17 cu 27 de puncte la trei distanta de primul loc retrogradabil.

#Cristian Sapunaru egal Cristiano Ronaldo, #Real Zaragoza egal Real Madrid , #stiri Cristian Sapunaru