Revolta in vestiarul Pandurilor, dupa meciul cu Steaua: "Am vrut sa plec la spitalul de nebuni! Sa-i dea catuse lui Iordanescu!"

Joi, 31 Martie 2016, ora 07:31
6187 citiri
Revolta in vestiarul Pandurilor, dupa meciul cu Steaua: "Am vrut sa plec la spitalul de nebuni! Sa-i dea catuse lui Iordanescu!"
Foto: captura video Digi Sport

Jucatorii Pandurilor Targu Jiu au fost foarte afectati de deznodamantul partidei de miercuri seara, impotriva Stelei, pierduta de gorjeni cu 1-0, in urma unui penalti acordat in minutul 88.

Fundasul Cristi Sapunaru a fost unul dintre cei mai vehementi contestatari ai deciziei luate de arbitrul Marius Avram.

Scene socante la Severin: Sapunaru a facut scandal dupa meciul cu Steaua

In timp ce se indrepta spre vestiare, fostul idol al Rapidului a intrat in conflict cu fanii Stelei de la Tribuna I si a fost gata sa sara la bataie. Extrem de nervos, internationalul roman a escaladat acoperisul bancii de rezerve, parand ca incearca sa urce in tribune.

Chiar daca nu a ajuns la stelisti, Sapunaru a "reusit" sa ii scuipe pe unii dintre ei si sa le transmita cuvinte dure. N-a fost insa singurul incident in care a fost implicat fundasul, el avand o reactie la fel de vehementa dupa ce arbitrul de centru a acordat penalti pentru Steaua.

La momentul respectiv, el si-a dat jos tricoul si s-a certat cu oamenii aflati pe banca tehnica a Stelei.

"Cand mi-am scos tricoul, am vrut sa plec pana la spitalul de nebuni. M-a luat capul, cum i-a luat si pe colegii mei", a spus acesta dupa meci, potrivit Digi Sport.

"Ce rost mai are acum sa mai vorbim despre arbitraj? Ce mai conteaza? Conteaza cine trebuie sa fie campioana Romaniei", a comentat Sapunaru, ironic.

Ce au spus Reghecampf si Mihai Stoica, dupa meciul cu scandal al Stelei

Un alt jucator al Pandurilor, Dan Nistor, a acuzat si faptul ca antrenorul Edward Iordanescu a fost suspendat pentru aceasta partida, fiind eliminat etapa trecuta.

"Mare frustrare. Domnul Avram s-a facut ca nu vede anumite infractiuni, ca si la Iasi, a dictat penalty pe final.

La fiecare meci avem jucator eliminat, la fel si azi, pe nedrept. Si antrenorul este eliminat... Probabil ca dansul nu are voie sa aplaude. O sa vorbim cu cei de la Politie sa ii dea catuse domnului Iordanescu, sa nu mai aplaude. Jocurile sunt deja facute, Steaua este campioana", a spus Nistor, potrivit Dolce Sport.

Steaua, victorie cu scandal in fata Pandurilor lui Iordanescu junior

Steaua a obtinut o victorie controversata pe terenul celor de la Pandurii Targu Jiu in etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

Campioana s-a impus cu scorul de 1-0, golul fiind inscris in minutul 89, din penalti, de Nicusor Stanciu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Cristian Sapunaru meci Steaua, #Sapunaru tricou jos Steaua, #Sapunaru spitalul de nebuni, #Dan Nistor catuse Iordanescu, #scandal meci Pandurii Steaua , #stiri Cristian Sapunaru
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Am vrut sa plec la spitalul de nebuni!"