Busoi e noul presedinte PNL Bucuresti si ne anunta dupa Paste daca va candida la sefia partidului

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 16:46
3714 citiri
Busoi e noul presedinte PNL Bucuresti si ne anunta dupa Paste daca va candida la sefia partidului

Cristian Busoi a devenit sambata liderul PNL Bucuresti, ocazie cu care a declarat ca inca nu a luat o decizie privind o candidatura a sa la sefia partidului.

"Nu pot sa fac un anunt si nu am luat o decizie pe care sa o anunt azi. Azi este un pas, insa, esential in ceea ce priveste o eventuala candidatura, pentru ca am spus ca mi se pare normal ca atunci cand mergi catre functia de presedinte al unui partid in primul rand sa-ti validezi sustinerea in organizatia din care ai facut parte (...) Inca nu a sosit momentul unei astfel de discutii, dar curand va sosi.

Dupa sarbatorile pascale, pana cel mai tarziu in 2 mai, trebuie sa se clarifice si acest lucru", a spus Busoi, citat de News.ro.

El a subliniat ca o candidatura cu succes trebuie sa aiba in spate o echipa formata din liberali din toate zonele.

"Mai trebuie gandit un program, dar, cel mai important, o candidatura cu succes trebuie sa aiba in spate o echipa care sa adune la un loc colegi din fostul PNL, colegi din fostul PDL, alesi locali, parlamentari, colegi din Transilvania, unde sunt organizatiile cele mai performante, dar si din alte parti ale tarii", a spus liberalul.

Intrebat daca este in etapa de pregatire a candidaturii la sefia PNL, Busoi a raspuns: "Suntem in etapa de a reflecta, de a gandi un program, de a gandi o echipa".

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com de PNL Bucuresti, la sedinta de azi, au fost alesi in functiile de conducere candidatii care au intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate, astfel:

Cristian Busoi - presedinte PNL Bucuresti;

Marius Vintila - prim-vicepresedinte PNL Bucuresti;

Dan Cristian Popescu - prim-vicepresedinte PNL Bucuresti;

Ciprian Ciucu - vicepresedinte PNL Bucuresti;

Mirela Zivari - vicepresedinte PNL Bucuresti;

Hazem Kansou - secretar general PNL Bucuresti

Reuniunea Comitetul de Coordonare al Municipiului Bucuresti survine alegerilor organizate la nivelul filialelor de sector, unde au fost validati noii presedinti ai acestora: PNL Sector 1 - Victor Picu, PNL Sector 2 - Anca Boagiu, PNL sector 3 - Florin Alexe, PNL Sector 4 - Razvan Sava, PNL sector 5 - Cristian Olteanu, PNL sector 6 - Cornel Pieptea.

Citeste si alte declaratii de azi ale lui Cristian Busoi: Colaborarea cu domnul Dacian Ciolos s-a dovedit neconvingatoare, dar si un interviu acordat vineri Ziare.com de acelasi Cristian Busoi: Cine va fi presedintele PNL? De ce nu fac liberalii opozitie?

Citeste si:
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, 26 noiembrie, că țara noastră va fi afectată de valul cinci al pandemiei de coronavirus după jumătatea lunii ianuarie. Atunci se...
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Membrii Tineretului Național Liberal Sector 3 au anunțat vineri, 26 noiembrie, că au demisionat din partid, nemulțumiți de deciziile actualei conduceri. Aceștia au transmis că îl vor urma...