Seful Casei de Sanatate, propus la Ministerul Sanatatii, dupa mutarea lui Nicolaescu la Finante

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 14:10
2025 citiri
Seful Casei de Sanatate, propus la Ministerul Sanatatii, dupa mutarea lui Nicolaescu la Finante

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi, este propunerea liberalilor pentru Ministerul Sanatatii, dupa ce Eugen Nicolaescu a preluat portofoliul Finantelor, lasat liber dupa demisia lui Daniel Chitoiu.

"Am reusit sa aducem la zi platile din Sanatate, am reactivat si accelerat programul cardului national de sanatate, care va fi o realitate in a doua jumatate a acestui an. Am reusit eliminarea listei de asteptare pentru boli foarte complicate pentru situatia societatii romanesti. Am demarat o ampla actiune de controale in zona eficientizarii si monitorizarii anti-frauda in Sanatate.

Va multumesc tare mult pentru incredere si sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor", a declarat Cristian Busoi, dupa ce a fost propus pentru Ministerul Sanatatii.

Schimbari in Guvern: Iohannis, Atanasiu si Busoi primesc portofolii, Nicolaescu este mutat la Finante

Eugen Nicolaescu pleaca de la Sanatate. PNL il vrea la Finante, in locul lui Daniel Chitoiu

Seful CNAS este una dintre cele patru propuneri pentru cele patru ministere a caror conducere revine liberalilor si care au fost prezentate in conferinta de presa sustinuta alaturi de presedintele PNL, Crin Antonescu.

Celelate trei propuneri sunt Eugen Nicolaescu - Ministerul de Finante, Teodor Atanasiu - Ministerul Economiei, Klaus Iohannis - Ministerul de Interne.

Cristian Busoi, fost europarlamentar PNL, se afla in fruntea CNAS incepand cu jumatatea lunii iunie 2013, cand i-a luat locul lui Doru Badescu.

#Cristian Busoi Ministerul Sanatatii, #Busoi propunere PNL Sanatate, #Busoi inlocuit Nicolaescu Sanatate , #stiri Cristian-Silviu Busoi