Ziare.com
Home > Personalitati > Cristian Stanescu
Cristian Stanescu
Antreneaza-te prin vibratii: 20 de minute cat doua ore de fitness

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 10:52

Antreneaza-te prin vibratii: 20 de minute cat doua ore de fitness

Cristian Stanescu / stiri Cristian Stanescu

Te poti pastra in forma chiar si fara ore intregi de sport, spun specialistii. In doar 20 de minute de exercitiu pe anumite aparate vei avea aceleasi rezultate ca in doua ore de fitness, sustine Cristian Stanescu, Personal Trainer atestat de catre Power Plate International. Un astfel de aparat este Power Plate Pro6, care functioneaza pe baza de vibratii: pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de kilogramele in plus, el tonifica masa musculara, imbunatateste mobilitatea si echilibrul si poate preveni sau diminua celulita, spune instructorul care a absolvit si The Basic Academy in 2009. Desigur, efectele sale se vor observa mai repede, daca le combini cu masaje anticelulitice sau de relaxare balineze, subliniaza specialistul. "Cunosc foarte bine aparatul si rezultatele care pot fi obtinute cu ajutorul lui. Singurul Power Plate 6 din Romania, care in acest moment se afla in centrul de remodelare corporala din cadrul Le Boudoir, ...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Cristian Stanescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Cristian Stanescu
Cristian Stanescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Cristian Stanescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor