Cel mai dur atac la CTP, care l-a criticat pe Djokovic: ”'Probleme, Gogule?! E ortodox și poate ține cu rușii''

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 20:18
6921 citiri
Cel mai dur atac la CTP, care l-a criticat pe Djokovic: ”'Probleme, Gogule?! E ortodox și poate ține cu rușii''
Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a susținut că nu s-a uitat la finala de la Australian Open din cauza comportamentului familiei Djokovic, a primit o replică dură din partea fostului politician Cozmin Gușă, președinte al Federației Române de Judo.

”O nouă mostră de prostire în față a unei lumi întregi, după cele de acum un an, produsă de Novak Djoković. Este „explicația” campionului sârb pentru cel mai nou gest respingător făcut de tatăl său; cunoscut ca antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin, S. Djoković s-a filmat la Melbourne, așa cum se poate vedea pe net, clar și pentru idioții drept care ne ia fiul lui, împreună cu un hăndrălău care poartă pe piept simbolul sinistru Z și în mâini un steag al Rusiei cu chipul lui Putin imprimat pe el. Ăsta e steagul Serbiei, de care ne spune N. Djoković.

Nu voi scrie nimic despre finala Australian Open de mâine, deoarece nu mă voi uita la meci. Protestez și eu cum pot împotriva minciunilor și măgăriilor marca Djoković", anunțase jurnalistul.

CTP a primit o replică extrem de dură din partea fostului politician Cozmin Gușă, care l-a atacat pe jurnalist cu o postare mai lungă pe Facebook, text care poate fi urmărit mai jos.

#Cristian Tudor Popescu, #Cozmin Gusa, #atac, #Novak Djokovic , #stiri tenis