Cristian Tudor Popescu, uluit după retragerea rusului Medvedev în meciul cu Djokovic. Ce a putut spune despre semifinala de la Astana

Sambata, 08 Octombrie 2022, ora 18:57
12492 citiri
Cristian Tudor Popescu, uluit după retragerea rusului Medvedev în meciul cu Djokovic. Ce a putut spune despre semifinala de la Astana
Cristian Tudor Popescu. Foto: Facebook

Cristian Tudor Popescu nu înțelege motivul retragererii lui Daniil Medvedev în meciul contra lui Novak Djokovic.

În prima lor înfruntare directă din acest an, Novak Djokovic şi Daniil Medvedev au jucat în semifinale la Astana Open. Medvedev a câştigat primul set, cu 6-4, apoi Djokovici s-a impus în setul al doilea, la tie-break, scor 7-6 (5).

La finalul celui de-al doilea act, Medvedev şi-a anunţat abandonul.

Cristian Tudor Popescu a reacționat după retragerea suprinzătoare a lui Daniil Medvedev.

"Djokovic a făcut eforturi uriașe să rupă apărarea caracatiței Medvedev, omul care ajunge la orice minge. A răzbit în setul 2, după ce îl pierduse pe primul, câștigând cu 8-6 unul dintre cele mai frumoase tie-break-uri din câte am văzut.

Și, deodată, stupoare: Medvedev, care luptase la capacitate maximă până la ultima minge, se duce la Djoković, îi spune câteva cuvinte, strânge mâna sârbului și arbitrului și părăsește terenul. Nu cere asistență medicală, un consult, o pauză, nimic", a scris jurnalistul pentru gsp.

#Cristian Tudor Popescu, #Novak Djokovic, #Daniil Medvedev, #Astana , #Stiri Novak Djokovic