Milioanele de fani ai filmului Teambuilding l-au intrigat pe CTP: ”De pe vremea lui Sergiu Nicolaescu nu s-a mai văzut”

Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 12:54
5205 citiri
Milioanele de fani ai filmului Teambuilding l-au intrigat pe CTP: ”De pe vremea lui Sergiu Nicolaescu nu s-a mai văzut”
Filmul Teambuilding

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a criticat în termen duri filmul momentului în România, ”Teambuilding”, a revenit asupra subiectului legat de controversata producție cinematografică.

Aflat la Brașov, CTP a dat explicații despre poziția sa în legătură cu filmul care a adus încasări record în România, precizând că a scris două texte.

„În niciunul dintre aceste texte nu este pronunțat niciun cuvânt în legătură cu conținutul acestei producțiuni. Nimic. Eu nu spun nimic acolo, că e bun, că e prost, cu ce actori e, cine e regizorul, cum e sunetul, cum e imaginea, nu spun absolut nimic”, a precizat CTP.

„N-am reușit să schițez nici măcar un mic zâmbet, dimpotrivă, simțeam că mă retardez, mă tâmpeam și eu uitându-mă la ce-i acolo”, a mai spus jurnalistul.

„Eu am spus acolo doar că, în vreme ce mă uitam la film, se uitau la mine prin cameră, apăruseră de undeva, niște maimuțe antropoide care râdeau, dar nu râdeau de film, râdeau de mine, că mă uit la film. Acesta este comentariul meu și nu vreau să merg mai departe de acesta”, a completat CTP.

„Am fost silit să scriu acest comentariu din pricina fenomenului sociologic pe care-l reprezintă acest film și aici nu mai e de glumit, un milion de spectatori, așa ceva de pe vremea lui Sergiu Nicolaescu nu s-a mai văzut”, a subliniat CTP.

#Cristian Tudor Popescu, #ctp, #teambuilding, #Sergiu Nicolaescu , #stiri magazin