Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”

Vineri, 21 Iunie 2024, ora 17:53
2279 citiri
Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
Cristian Vasilcoiu FOTO Facebook

Cristian Vasilcoiu a anunţat că a fost informat vineri, 21 iunie, că reprezentanţii organizaţiei PSD Dolj i-au retras sprijinul politic şi urmează să fie înlocuit din funcţia de secretar de stat din Ministerul Muncii.

”Prieteni, ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial, Şi cum nimic nu e etern, ba, dimpotrivă, efemer, vă anunţ că am fost informat astăzi că organizaţia PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic şi că urmează să fiu înlocuit din funcţia de secretar de stat din Ministerul Muncii! Eu vreau să mulţumesc în primul rând organizaţiei PSD Dolj conduse de Claudiu Manda, pentru că a fost de acord să mă propună, acum doi ani şi jumătate, în această funcţie şi că m-a şi menţinut atâta vreme! În acelaşi timp vreau să mulţumesc primei mele şefe din presă, dar şi din Ministerul Muncii, Lia-Olguţa Vasilescu, cea care mi-a dat ocazia să ajung şi ziarist, şi demnitar! De asemenea, le mulţumesc miniştrilor Marius-Constantin Budăi şi Simona Bucura-Oprescu pentru sprijinul acordat cât am lucrat împreună, dar şi pentru ce am învăţat de la ei!”, a scris Cristian Vasilcoiu, pe Facebook.

El i-a mulţumit şi preşedintelui PSD, totodată prim-ministru al României, „pentru susţinerea necondiţionată pe care mi-a acordat-o de când a preluat preşedinţia partidului!”

„Au fost doi ani şi jumătate grei, plin de provocări, dar şi frumoşi! Rămân dator pentru această experienţă şi… viaţa merge mai departe”, a conchis Vasilcoiu.

Anunț-surpriză de la Ministerul Muncii: cum și-ar putea dubla veniturile lunare pensionarii din România
Anunț-surpriză de la Ministerul Muncii: cum și-ar putea dubla veniturile lunare pensionarii din România
Pensionarii din România așteaptă cu sufletul la gură recalcularea veniturilor ce li se cuvin lună de lună, în urma muncii prestate, de-a lungul timpului. Unii ar putea beneficia de creșteri...
Majoritatea certificatelor pentru persoanele cu handicap prezintă grave probleme, susține Ministerul Muncii: „Documente false"
Majoritatea certificatelor pentru persoanele cu handicap prezintă grave probleme, susține Ministerul Muncii: „Documente false"
Fenomen grav raportat de Ministerul Muncii, prin intermediul ministrei Simonei Bucura Oprescu. Mii de dosare ce vizează persoane cu handicap au fost falsificate. Procurorii au intrat pe fir....
#Cristian Vasilcoiu, #ministerul muncii, #secretar de stat , #PSD
  1. Reacția lui Ciucă după ce premierul Ciolacu a spus că s-a dus până la Washington să-și anunțe candidatura. "E foarte bine!"
  2. „Surpriza” judecătorilor pentru Liviu Dragnea. Dosarul „Tel Drum” a fost suspendat. Fost ministru al Justiției: „Bătaie de joc. Dau cu piciorul la 20 de milioane de euro”
  3. Huzurul bugetarilor de partid în România. Câți dintre ei pot fi concediați, fără a li se simți lipsa: „Politicienii nu sunt pregătiți de așa ceva”
  4. Circul grotesc al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European. "Niciodată pentru dictatura UE/Niciodată cu Ucraina" VIDEO
  5. România are doi vicepreședinți în Parlamentul European. Cine sunt eurodeputații aleși din primul tur
  6. Ministru PNL jignit de premierul Marcel Ciolacu. Burduja: „Nu s-a referit la mine”
  7. Iohannis, absent la dineul de la Casa Albă. Deputat USR: „L-a trimis în locul lui pe Ciucă. Americanii nu l-au primit”
  8. Conducerea "superagenției" care va controla toate companiile naționale a demisionat după acuzațiile de incompatibilitate
  9. Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor preluate abuziv în perioada comunistă. Legea tocmai a fost promulgată
  10. Ciolacu anunță semnarea unui acord cu următoarea Comisie Europeană pentru asumarea deficitului de 3%. „Asta arată că nimeni nu vrea majorarea vreunui impozit”