Badea: Bergodi nu e o solutie pentru Dinamo

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 17:26
779 citiri
Badea: Bergodi nu e o solutie pentru Dinamo

Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo, Nicolae badea, a declarat ca italianul Cristiano Bergodi nu este o solutie pentru banca tehnica a "cainilor".

"Domnului Bonetti i-am transmis un acord scris, dupa mai multe intalniri, in urma cu doua zile, care reflecta lucrurile discutate. In plan juridic, Bonetti este inca angajatul lui Dinamo, dar antrenorul este Ion Marin. Este insa intr-o perioada in care nu e nevoie sa vina la serviciu. Bergodi nu poate fi o solutie pentru Dinamo, asa cum am inteles ca a spus si dansul ieri", a declarat Nicolae Badea in cadrul unei conferinte de presa.

Oficialul dinamovistilor a tinut sa clarifice si faptul ca nu merge in Emiratele Arabe Unite pentru a-l aduce la echipa pe Ioan Andone, chiar daca in cursul calatoriei se va intalni si cu presedintele gruparii "Falcosului", Al Ahli Dubai.

"S-a inteleles gresit ca plec sa-l aduc pe Andone. E adevarat ca plec in Emirate, dar cu afaceri. Una dintre intalnirile pe care le am programate va fi cu seicul Dubaiului si cu presedintele lui Al Ahli, dar va fi o intalnire de afaceri", a incheiat Badea.

Dinamo l-a numit in functia de antrenor principal pe Ion Marin, insa acesta este doar interimar pana in momentul in care sefii ros-albilor se vor decide asupra numelui viitorului tehnician.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma...
Dan Șucu a spus o singură propoziție după eșecul din meciul cu Sepsi
Dan Șucu a spus o singură propoziție după eșecul din meciul cu Sepsi
Rapid a pierdut luni seara, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, iar suporterii i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a declarat la...
#nicolae badea, #nou antrenor Dinamo, #Cristiano Bergodi , #antrenor