Bergodi: Stelistii erau daramati din punct de vedere psihic

Vineri, 10 Iulie 2009, ora 07:45
972 citiri
Bergodi: Stelistii erau daramati din punct de vedere psihic

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a dezvaluit ca jucatorii ros-albastrilor erau cu moralul la pamant atunci cand a venit la echipa, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa schimbe atmosfera din cadrul lotului.

"Din punct de vedere psihic, prost. Aceasta a fost principala problema. Cand termini pe locul 6, jucatorii nu mai au incredere in calitatile lor. Erau daramati. De aici am preluat echipa.

Era clar ca trebuie sa schimb atmosfera, era clar ca trebuie sa stau de vorba cu ei. La antrenamente, la meciuri, in pauze, in afara stadionului, tot timpul. I-am vazut receptivi, i-am vazut ca isi revin incet-incet", a marturisit Bergodi intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Tehnicianul italian a precizat ca jucatorii nu vor fi capacitate maxima la ora partidei cu Ujpest, din preliminariile Europa League.

"Fizic, nu suntem la suta la suta. Nici cu Ujpest nu vom fi. Nici nu puteam, nici n-am vrut sa ajungem in varf de forma atunci. Era imposibil sa tinem apoi un ritm la nivelul maxim pana la Craciun, cat va dura sezonul. Va fi binisor cu Ujpest, apoi vom regla totul din mers", a mai spus Bergodi.

Steaua si Ujpest se vor intalni in data 16 iulie, atunci cand este programata prima mansa din turul II al preliminariilor Europa League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma...
Dan Șucu a spus o singură propoziție după eșecul din meciul cu Sepsi
Dan Șucu a spus o singură propoziție după eșecul din meciul cu Sepsi
Rapid a pierdut luni seara, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, iar suporterii i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a declarat la...
#Cristiano Bergodi, #lot Steaua, #Bergodi antrenor Steaua, #Steaua Ujpest , #antrenor