Bergodi il contreaza pe Lacatus

Miercuri, 09 Septembrie 2009, ora 08:09
1313 citiri
Bergodi il contreaza pe Lacatus

Cristiano Bergodi i-a raspuns fostului antrenor al Stelei, Marius Lacatus, cel care a declarat ca se vorbeste prea mult de jucatorii tineri promovati de italian la prima echipa a ros-albastrilor.

Tehnicianul l-a "intepat" pe Lacatus lasand sa se inteleaga ca acesta din urma a refuzat sa mearga pe mana fotbalistilor tineri.

"Cu tinerii de care spune Lacatus, si care erau aici inca dinainte sa vin eu, Steaua a reusit sa se califice in Europa League. Onicas a venit din liga a treia si a ajuns titular in Europa! Ninu si Tudose au primit o sansa dupa ce au fost refuzati si plimbati prin Liga I. Ionescu si Ochirosii, din rezerve, au fost capabili sa suplineasca numeroase absente. Cu asta cred ca am spus tot", a declarat Bergosi pentru Gazeta Sporturilor.

Antrenorul a clarificat si situatia lui Dayro Moreno. Chiar daca mijlocasulp columbian a fost impus pe lista UEFA de patronul Gigi Becali, Bergodi afirma ca acesta nu va juca pana nu isi va schimba total atitudinea si se va pregati foarte bine la antrenamente.

"Nu am nimic impotriva lui Dayro, dar asta nu ii garanteaza un loc in echipa. Dayro mai intai sa demonstreze ca are o ambitie totala sa revina, ca se antrenezeaza nu bine, ci foarte bine si ca isi schimba radical atitudinea pe care o avea. Sa nu creada ca are vreun avantaj acum daca Steaua a platit doua milioane de dolari pe el! Nu ma intereseaza, poate sa vina si cu patronul de mana. Doar eu am sa decid cand va merita sa fie in lotul echipei mari", a precizat Bergodi.

Dayro Moreno a fost trecut pe lista jucatorilor ce ar putea juca in grupele Europa League desi evolueaza in prezent in liga secunda, la Steaua II.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cristiano Bergodi, #marius lacatus, #jucatori tineri promovati Steaua , #Steaua