Ce crede Cristiano Ronaldo cu adevărat despre viața în Arabia Saudită: Piers Morgan "dă din casă"

Sambata, 28 Ianuarie 2023, ora 09:21
7029 citiri
Ce crede Cristiano Ronaldo cu adevărat despre viața în Arabia Saudită: Piers Morgan "dă din casă"
Georgina și Cristiano

Portughezul de 37 de ani a semnat cu Al-Nassr, din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo e plătit regește în Arabia Saudită, încasând aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon, cel mai mare din istoria sportului.

CR 7, Georgina Rodriguez și cei cinci copii ai lor. Cristiano Jr, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmerelda, se răsfață în cele 17 apartamente ale hotelului Four Seasons care este localizat în Kingdom Center.

În plus, Georgina este fascinată de magazinele de lux care se întâlnesc la tot pasul în Riad și de restaurantele de lux, în fața cărora sunt parcate doar mașini extravagante.

Piers Morgan este omul care l-a intervievat pe Cristiano Ronaldo, interviu în urma căruia fotbalistul și-a făcut bagajele și a plecat de la Manchester United.

Morgan a vorbit pentru Tatler despre viața lui Ronaldo în Arabia Saudită: "Ronaldo iubește cu adevărat ce i se întâmplă, pe teren și în afara lui. Datorită acelui interviu a plecat de la United, unde nu era respectat, și a semnat la 37 de ani cel mai mare contract din istoria sportului. Din punctul meu de vedere este ce îl plasează în fața lui Messi, faptul că a acceptat o provocare într-o nouă ligă, o nouă țară, o țară din Orientul Mijlociu unde fotbalul începe să prindă aripi. Sincer, cred că el și-ar fi dorit să mai joace un an sau doi pentru o echipă de Champions league, dar Al-Nassr a venit cu această ofertă incredibilă și îi era greu să o refuze".

Georgina trăiește ca o regină la Riad, însă lucrurile nu merg grozav deocamdată pentru Ronaldo la noua lui echipă: și-a trecut în cont o victorie și o înfrângere, nereușind să marcheze după primele două meciuri.

#cristiano ronaldo, #Georgina Rodriguez, #Al Nassr , #stiri fotbal
Comentarii
Poza fastuser
fastuser
rank 3