Cristiano Ronaldo a intrat cu un nou record în istoria fotbalului: portughezul a și marcat o dublă și a transmis un mesaj în miez de noapte

Vineri, 24 Martie 2023, ora 05:03
2529 citiri
Cristiano Ronaldo a intrat cu un nou record în istoria fotbalului: portughezul a și marcat o dublă și a transmis un mesaj în miez de noapte
Cristiano Ronaldo

La Lisabona, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai selecţionat jucător din istoria fotbalului, bifând al 197-lea meci disputat pentru naţionala Portugaliei.

Lusitanii nu au avut probleme cu Liechtenstein, de care au dispus cu 4-0 ]n preliminariile pentru EURO 2024. Cristiano Ronaldo a marcat două dintre goluri, ajungând astfel la 120 de reuşite în tricoul echipei naţionale.

În ceea ce privește selecțiile, doar Bader Al-Mutawa (Kuwait) mai avea 196, însă acesta nu a fost convocat la ultima acțiune a naționalei.

Cristiano Ronaldo și-a făcut debutul la națională în urmă cu 20 de ani, în august 2003, cu ocazia unui meci împotriva Kazahstanului. Din 2007 este și căpitanul echipei.

"Sentimente atât de bune să joc și să marchez pentru echipa noastră națională și pe un stadion special pentru mine. Mândru de a fi cel mai selecționat jucător vreodată", a scris Ronaldo pe twitter.

Grupa J: Portugalia – Liechtenstein 4-0 (Joao Cancelo 8, Bernardo Silva 47, Cristiano Ronaldo 51 penalti, 63), Slovacia – Luxemburg 0-0

#cristiano ronaldo, #Portugalia, #Liechtenstein , #stiri fotbal