Cea mai tare glumă care a apărut după ce adidas i-a dat peste nas lui Cristiano Ronaldo în Qatar FOTO

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 06:02
12178 citiri
Cea mai tare glumă care a apărut după ce adidas i-a dat peste nas lui Cristiano Ronaldo în Qatar FOTO
Cristiano Ronaldo s-a făcut de râs FOTO facebook

Cristiano Ronaldo a devenit subiectul unui episod amuzant după ce a revendicat un gol marcat în meciul Portugalia- Uruguay.

Reluările au arătat că el nu a atins mingea trimisă spre poartă de Bruno Fernendes, iar precizarea venită de la adidas, producătorul mingii oficiale a turneului final, a lămurit orice dilemă.

Adidas a anunţat, marţi, că tehnologia sa i-a permis să demonstreze că Ronaldo “categoric nu a avut un contact” cu mingea la faza respectivă.

La Cupa Mondială din Qatar, mingea este dotată cu un senzor care ajută tehnologia semiautomată de detectare a ofsaidului şi sistemul VAR. Senzorul oferă informaţii exacte

După această precizare, pe internet a apărut gluma, conform căreia Ronaldo spune că nu are respect față de adidas, pentru că adidas nu a avut respect față de el și i-a dat golul lui Bruno Fernandes, deoarece CR7 este sub contrcat cu Nike.

Vorbele lui o adaptare a celebrului discurs de la emisiune televizată, în care Ronaldo a spus, înainte de turneul final, că nu are respect față de antrenorul lui Manchester United, Ten Cate, deoarece nici acesta nu are respect față de el.

#cristiano ronaldo, #gluma, #Internet, #adidas, #precizare, #ironie , #Campionatul mondial 2022