Cristiano Ronaldo si Ibrahimovici, adversari in Anglia? Ce jucatori sunt pe faras la Real Madrid

Marti, 01 Martie 2016, ora 23:05
5690 citiri
Cristiano Ronaldo si Ibrahimovici, adversari in Anglia? Ce jucatori sunt pe faras la Real Madrid
Foto: Facebook/ Cristiano Ronal

Doi dintre cei mai buni fotbalisti ai lumii, Cristiano Ronaldo si Zlatan Ibrahimovici, ar putea fi adversari in Premier League, incepand din vara.

Suedezul lui PSG se afla deja in ultimele luni de contract, iar una dintre posibilele destinatii incepand din vara este Premier League, potrivit presei britanice.

Echipa la care ar putea ajunge nu este una cu pretentii la titlu, fiind vorba despre West Ham United, care ar trebui insa sa-i asigure un salariu nu mai mic de 15 milioane de euro pe sezon, cat ar vrea Ibrahimovici.

Dintre campionatele de top ale Europei, Premier League si Bundesliga sunt cele doua in care suedezul nu a jucat inca. Acesta are insa peste 660 de meciuri si 370 de goluri pentru 7 formatii, printre care FC Barcelona, Juventus Torino, AC Milan, Inter Milano si PSG.

In Anglia, Ibrahimovici ar putea fi adversar cu Cristiano Ronaldo, mai ales dupa ce portughezul si-a pus multa lume in cap dupa ultimele declaratii privind faptul ca nu toti colegii sai sunt la acelasi nivel cu el.

Afirmatiile de dupa infrangerea Realului cu Atletico Madrid l-ar fi determiant pe presedintele Florentino Perez sa il puna pe lista de transferuri, potrivit presei spaniole, iar Manchester United ar fi posibila destinatie, mai ales daca acolo ar ajunge si Jose Mourinho.

Cristiano Ronaldo a jucat sase sezoane la Manchester United, iar la Real se afla in al saptelea. Cifrele sale sunt incredibile: 465 de goluri in 625 de meciuri pentru cele doua echipe, dintre care 89 de goluri doar in Champions League, record absolut.

De asemenea, presa spaniola mai relateaza ca si alte doua staruri ale lui Real Madrid - Isco si James Rodriguez - sunt deja pe lista transferurilor, avand un sezon slab. Si acestia ar putea ajunge in Premier League. Spaniolul este in atentia lui Arsenal si Manchester City, iar columbianul ar putea fi coleg cu Cristiano Ronaldo la Manchester United.

Real incearca sa obtina 45 de milioane de euro pe Isco, 80 de milioane pe James Rodriguez si chiar 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Cristiano Ronaldo transfer Manchester United, #Ibrahimovici transfer West Ham, #Isco James Rodriguez plecari Real , #Real Madrid