Motivul pentru care Bayern Munchen l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo în această iarnă

Luni, 06 Februarie 2023, ora 16:27
2488 citiri
Motivul pentru care Bayern Munchen l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo în această iarnă
Cristiano Ronaldo a fost refuzat de Bayern Munchen FOTO facebook

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, l-a refuzat în această iarnă pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, a dezvăluit directorul sportiv al clubului german de fotbal, Hasan Salihamidzic, într-un interviu acordat ziarului Bild.

"Am discutat despre Ronaldo. Dar i-am spus clar lui Jorge Mendes (impresarul lui Ronaldo - n.red.), că nu este fezabil pentru noi. Pachetul general nu se potriveşte lui Bayern, nici financiar, nici sportiv. Nu corespunde filosofiei noastre", a declarat Salihamidzic.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a încercat să rămână la un club de top din fotbalul european după despărţirea de Manchester United, cu care şi-a reziliat contractul în luna noiembrie, înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Însă, în condiţiile în care s-a lovit doar de refuzuri, starul lusitan a acceptat în final oferta clubului Al-Nassr din Arabia Saudită, una foarte bună din punct de vedere financiar. Ronaldo a marcat vineri, din penalty, primul să gol în campionatul saudită, ajutând-o pe Al-Nassr să egaleze in extremis în partida cu Al-Fateh (2-2).

#cristiano ronaldo, #refuzat, #Bayern Munchen, #iarna, #motive , #stiri fotbal