Cristina Pocora si-a dat demisia de la conducerea PNL Ialomita

Vineri, 01 Martie 2013, ora 13:11
3300 citiri
Cristina Pocora si-a dat demisia de la conducerea PNL Ialomita

Cristina Pocora si-a dat demisia din PNL Ialomita. Ea a acuzat atmosfera tensionata din filiala.

Deputatul PNL demisioneaza din functia de vicepresedinte al PNL Ialomita, insa ramane membru al PNL si parlamentar al liberalilor, transmite B1 Tv. Totodata, ea a renuntat si la functia de presedinte interimar al PNL Slobozia.

"Sunt lucruri care nu functionau in cadrul organizatiei de Ialomita din care faceam parte, mai ales in organizatia de Slobozia, pe care am avut ocazia sa o conduc personal. Sunt personaje care au profitat de situatia mea de sanatate - am un picior operat - si au considerat ei ca pot pune mana pe putere.

Sunt discutii care au loc intre noi si am considerat ca cel mai bine este sa ii las sa continue maniera in care considera ei ca trebuie sa faca treaba. Nu a fost nimic personal, avem viziuni diferite despre cum se face politica la nivel local. Organizatia locala trebuie sa fie o organizatie transparenta, serioasa", a spus Cristina Pocora, la B1 Tv, care a subliniat ca ramane doar simplu membru al organizatiei de la Fetesti.

"Sunt aceeasi liberala care am fost si raman in continuare. Domnul presedinte al organizatiei judetene mi-a zis ca suntem o echipa care putem construi. Cu unii de acolo nu se poate construi si atunci din punctul meu de vedere e mai bine sa nu mai fac parte din structura", a mai afirmat deputatul PNL.

Demisia, pe blog

Aceasta si-a anuntat demisia si pe blogul sau:

"In atentia Biroului Judetean al PNL Ialomita,

Subsemnata Cristina-Ancuta Pocora, vicepresedinte al organizatiei PNL Ialomita si presedinte interimar al organizatiei PNL Slobozia, prin prezenta, imi prezint demisia din functiile politice mai sus numite, urmand sa raman simplu membru activ al PNL in organizatia PNL Fetesti", scrie Cristina Pocora.

Aceasta a subliniat ca la baza deciziei sale stau evenimentele din ultima luna, "in care orice incercare de reconstructie in cadrul organizatiei PNL Slobozia, in calitate de presedinte interimar, a fost blocata si, de asemenea, atmosfera tensionata din cadrul BPJ PNL Ialomita".

"Cand, in luna decembrie, am acceptat din partea BPJ Ialomita interimatul la organizatia de Slobozia si, implicit, proiectul de a revigora organizatia municipala, am crezut ca toata lumea doreste sa avem o organizatie puternica la Slobozia, o organizatie pe care sa o intarim prin atragerea unor oameni noi, o organizatie care alaturi de organizatiile municipale ale partenerilor din USL (PSD Slobozia si PC Slobozia) sa faca o echipa puternica pentru alegerile prezedentiale din 2014.

Maniera in care unele persoane au inteles reorganizarea filialei PNL Slobozia precum si tonul si jignirile din cadrul sedintelor BPJ sunt incompatibile cu modul meu de a intelege si de a face politica. Eu cred in echipe formate din oameni seriosi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat intotdeauna doar dupa functii si nu si-au testat niciodata capacitatile in confruntari electorale. Din pacate, prezenta unor astfel de oameni in BPJ reprezinta un disconfort pentru toti ceilalti membri ai Biroului", a mai afirmat deputatul PNL.

Nu in ultimul rand, Pocora a subliniat ca, atat de la nivelul organizatiei PNL Fetesti cat si in calitatea sa de deputat liberal de Ialomita, va continua sa sustina acele proiecte corecte ale organizatie PNL Ialomita si isi va exprima intotdeauna punctul de vedere, "chiar criticand actiunile care nu slujesc celor care simpatizeaza sau sustin PNL, celor care gandesc sau actioneaza liberal".

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Cristina Pocora demisie PNL Ialomita, #Pocora demisionat PNL Ialomita, #Pocora demisie PNL Slobozia , #stiri Cristina Ancuta Pocora