Cristina Pocora nu mai este purtatorul de cuvant al PNL

Vineri, 04 Iulie 2014, ora 11:21
4060 citiri
Cristina Pocora nu mai este purtatorul de cuvant al PNL
Foto: Facebook/ Cristina Ancuta Pocora 2

Deputatul PNL Cristina Pocora a renuntat la functia de purtator de cuvant al partidului, precum si din cea a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL.

"Congresul PNL a insemnat un nou inceput de drum. A reprezentat alegerea ca presedinte al PNL a domnului Klaus Iohannis dar si o noua echipa de conducere. In plus, si cel mai important, in urma acestui proces, PNL a devenit mai puternic", scrie Cristina Pocora pe blogul sau.

Congresul PNL: Antonescu si Iohannis, de la prieteni la adversari. Vot dupa dictare la esalonul 2

Despre noul presedinte liberal, Klaus Iohannis, Pocora spune ca acesta "a deschis competitia interna" si se afla in fruntea unui partid care are "in obiectivul curajos ca PNL sa dea, in acest an, primul presedinte liberal al Romaniei".

Pentru ca nu a fost aleasa vicepresedinte al PNL, obtinand 447 de voturi la Congresul partidului, de sambata, Cristina Pocora spune ca isi asuma nereusita personala in alegerile interne.

PNL si-a ales conducerea: Cine sunt vicepresedintii lui Iohannis

"Faptul ca nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natura, in perceptia mea, sa genereze pe viitor o posibila lipsa de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL si a purtatorului de cuvant. De aceea, pentru a evita o astfel de situatie cred ca este de datoria mea si un gest necesar de decenta sa ma retrag din aceaste functii", mai noteaza deputatul PNL.

In incheiere, Cristina Pocora subliniaza ca a fost "cea mai mare onoare" sa poata vorbi in numele PNL.

F.N.

#Cristina Pocora retras purtator de cuvant, #Pocora purtartor de cuvant PNL , #stiri Cristina Ancuta Pocora