Deputat PNL, dupa ce a votat cu PDL: Am fost neatenta si cascata

Marti, 05 Martie 2013, ora 22:21
3585 citiri
Deputat PNL, dupa ce a votat cu PDL: Am fost neatenta si cascata
Foto: Ghimpele

Deputatul PNL Cristina Pocora a declarat ca a votat in favoarea motiunii simple dintr-o "neatentie" si a incurcat butoanele de la pupitrul bancii din plenul Camerei Deputatilor, in conditiile in care votul a fost electronic.

Intrebata ce a determinat-o sa voteze in favoarea motiunii simple a PDL pe tema Oltchim, deputatul a raspuns: "Am fost neatenta, cascata si am votat aiurea, am incurcat butoanele. A fost o secunda de neatentie si asta a fost".

Motiunea simpla pe tema Oltchim a fost votata, marti, favorabil, si de 16 deputati PNL, 3 ai PSD si unul al Minoritatilor Nationale, celelalte 58 de voturi "pentru" apartinand opozitiei.

De asemenea, un reprezentant al PDL, George Ionescu, a votat impotriva motiunii.

Liberalii care au votat motiunea Oltchim sunt Marin Anton, Vasile Berci, Anton Dobos, Traian Dobrinescu, Stelian Nechita Dolha, Gratiela Gavrilescu, Dumitru Verginel Gireada, Virgil Guran, Nicu Marcu, Viorica Marcu, Daniel Iane, Alexandri Nicolae, Ancuta Pocora, Raluca Surdu, Vasile Varga si Hubert Thuma.

Potrivit unor surse parlamentare, liberalii care au votat in favoarea motiunii au facut acest lucru din greseala. Liderul grupului PNL, Dan-Radu Rusanu, nu a fost prezent, iar Victor Paul Dobre, care l-a inlocuit, le-a indicat eronat liberalilor cum sa voteze la motiune, au relatat sursele. 16 dintre deputatii liberali prezenti au urmat indicatia gresita a lui Dobre si au votat, astfel, in favoarea motiunii.

De la PSD, motiunea Oltchim a fost votata de Madalin Voicu, Anghel Stanciu si Marius Manolache.

Deputatul Grupului Minoritatilor Slavomir Gvozdenovici a votat in favoarea motiunii.

Deputatii UDMR prezenti s-au abtinut de la vot.

Camera Deputatilor a respins motiunea "Guvernul Ponta - fabrica de someri"

Camera Deputatilor a respins, marti, motiunea simpla initiata de PDL pe tema Oltchim, intitulata "Guvernul Ponta - fabrica de someri", fiind inregistrate 78 de voturi "pentru", 189 "impotriva" si 18 abtineri.

Initiatorii motiunii cereau demisia ministrilor Varujan Vosganian si Daniel Chitoiu.

In timpul dezbaterilor de luni asupra motiunii, reprezentantii PDL si cei ai USL s-au invinovatit reciproc pentru situatia in care se afla combinatul Oltchim.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat ca ministerul si managementul Oltchim au facut eforturi considerabile pentru asigurarea functionarii combinatului, ca in scurt timp va fi numit administratorul special al firmei si ca el crede in redresarea societatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat de la întâlnirea cu liderii PNL și PSD spunând că mandatul este pe masa lor SURSE
UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat de la întâlnirea cu liderii PNL și PSD spunând că mandatul este pe masa lor SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a avut o discuție care a durat mai multe ore cu liderii coaliției PSD și PNL luni seară, 22 aprilie. UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat din Palatul Victoria...
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat luni seară, 22 aprilie, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...
#Cristina Pocora vot motiune PDL, #Cristina Pocora vot gresit, #motiune PDL Oltchim , #stiri Cristina Ancuta Pocora