Gorghiu isi face mea culpa ca nu a pus de la inceput candidat o femeie: Lui Negoita sa-i fie frica de Pocora!

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 20:58
3393 citiri
Gorghiu isi face mea culpa ca nu a pus de la inceput candidat o femeie: Lui Negoita sa-i fie frica de Pocora!
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, despre schimbarea candidatului la Primaria Sectorului 3, Stefan Vasile, cu Cristina Pocora, ca "au reparat greseala de a nu fi gasit inca de la inceputul desemnarii de candidaturi la sectoare un candidat femeie", liderul PNL Catalin Predoiu afirmand ca este o decizie prin care sa securizeze suta la suta sansele pe care le are partidul pentru a castiga.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat ca este extrem de multumita de aceasta decizie de nominalizare a Cristinei Pocora candidat al PNL la Primaria Sectorului 3, potrivit News.ro.

"Astazi, am reparat o greseala. Am reparat greseala de a nu fi gasit inca de la inceputul desemnarii de candidaturi la sectoare un candidat femeie. Este o greseala pe care sunt convinsa ca toti ne-o asumam", a explicat Gorghiu.

"Ar trebui sa ii fie frica lui Negoita de aceasta candidatura", a apreciat Gorghiu si a tinut sa mentioneze ca nu are nicio ezitare in a recunoaste ca "partidul, atunci cand sunt lucruri care se dovedesc pe parcurs ca nu sunt cele mai bune, nu insista in greseala".

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a explicat decizia de schimbare a candidatului PNL la Primaria Sectorului 3 prin faptul ca in partid se lucreaza in echipa si "conditia lucrului in echipa este o compatibilitate totala si o armonizare intre candidat si echipa organizatiei locale".

PNL a schimbat si candidatul la Primaria sectorului 3: Cine e noua propunere

Liderul PNL Bucuresti a precizat ca, la organizatia Sectorului 3, in ultimele zile au aparut "semnele unor ezitari in aceasta directie si s-a decis optimizarea campaniei electorale".

"Este o decizie prin care sa securizam suta la suta sansele pe care le avem pentru a castiga. Vom castiga si la Sectorul 3. Robert Negoita este un primar corupt; nu o spune un membru al PNL, ci un Raport al Curtii de Conturi, care este condusa de fosti membri marcanti ai PSD", a spus Predoiu.

Deputatul Cristina Pocora a fost validat, joi, de Comisia de unificare a PNL pentru a candida la Primaria Sectorului 3, in locul lui Stefan Vasile.

Potrivit unor surse din PNL, organizatia nu a fost multumita de modul in care Stefan Vasile isi facea campanie si de potentialul acestuia de a atrage voturi. Prin urmare, PNL a decis inlocuirea acestuia cu Cristina Pocora.

#Gorghiu Pocora candidat femeie, #Pocora Sector 3 , #stiri Cristina Ancuta Pocora