Gorghiu isi face mea culpa ca nu a pus de la inceput candidat o femeie: Lui Negoita sa-i fie frica de Pocora!

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 20:58
3459 citiri
Gorghiu isi face mea culpa ca nu a pus de la inceput candidat o femeie: Lui Negoita sa-i fie frica de Pocora!
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, despre schimbarea candidatului la Primaria Sectorului 3, Stefan Vasile, cu Cristina Pocora, ca "au reparat greseala de a nu fi gasit inca de la inceputul desemnarii de candidaturi la sectoare un candidat femeie", liderul PNL Catalin Predoiu afirmand ca este o decizie prin care sa securizeze suta la suta sansele pe care le are partidul pentru a castiga.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat ca este extrem de multumita de aceasta decizie de nominalizare a Cristinei Pocora candidat al PNL la Primaria Sectorului 3, potrivit News.ro.

"Astazi, am reparat o greseala. Am reparat greseala de a nu fi gasit inca de la inceputul desemnarii de candidaturi la sectoare un candidat femeie. Este o greseala pe care sunt convinsa ca toti ne-o asumam", a explicat Gorghiu.

"Ar trebui sa ii fie frica lui Negoita de aceasta candidatura", a apreciat Gorghiu si a tinut sa mentioneze ca nu are nicio ezitare in a recunoaste ca "partidul, atunci cand sunt lucruri care se dovedesc pe parcurs ca nu sunt cele mai bune, nu insista in greseala".

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a explicat decizia de schimbare a candidatului PNL la Primaria Sectorului 3 prin faptul ca in partid se lucreaza in echipa si "conditia lucrului in echipa este o compatibilitate totala si o armonizare intre candidat si echipa organizatiei locale".

PNL a schimbat si candidatul la Primaria sectorului 3: Cine e noua propunere

Liderul PNL Bucuresti a precizat ca, la organizatia Sectorului 3, in ultimele zile au aparut "semnele unor ezitari in aceasta directie si s-a decis optimizarea campaniei electorale".

"Este o decizie prin care sa securizam suta la suta sansele pe care le avem pentru a castiga. Vom castiga si la Sectorul 3. Robert Negoita este un primar corupt; nu o spune un membru al PNL, ci un Raport al Curtii de Conturi, care este condusa de fosti membri marcanti ai PSD", a spus Predoiu.

Deputatul Cristina Pocora a fost validat, joi, de Comisia de unificare a PNL pentru a candida la Primaria Sectorului 3, in locul lui Stefan Vasile.

Potrivit unor surse din PNL, organizatia nu a fost multumita de modul in care Stefan Vasile isi facea campanie si de potentialul acestuia de a atrage voturi. Prin urmare, PNL a decis inlocuirea acestuia cu Cristina Pocora.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gorghiu Pocora candidat femeie, #Pocora Sector 3 , #stiri Cristina Ancuta Pocora