Ce simte Cristina Neagu după eliminarea CSM-ului București din Liga Campionilor

Marti, 10 Mai 2022, ora 13:06
2410 citiri
Ce simte Cristina Neagu după eliminarea CSM-ului București din Liga Campionilor
Cristina Neagu FOTO facebook

CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, la diferență de un gol, după dubla manșă cu danezele de la Esbjerg.

Cristina Neagu, liderul vestiarului bucureștencelor, a vorbit la revenirea în țară după egalul din Danemarca.

"Suntem dezamăgite. Aşa cum vă spuneam, prevedeam o dublă echilibrată, e greu când pierzi calificarea la un gol, a fost o noapte foarte grea, foarte scurtă, nu sunt multe de zis, dezamăgirea este mare. Nu ştiu, cred că norocul îl mai faci şi cu mâna ta, am întâlnit o echipă foarte bună.

Cred că ne-am ridicat la înălţimea acestui sfert de finală. Aşa e în finală, trebuie să existe un câştigător şi învins, din păcate am fost noi învinşii, din nou. Unele care am jucat mult resimţim această oboseală. O să ne pregătim în continuare, încercăm să câştigăm toate partidele pe care le mai avem.

Cu echipa naţională ne-am calificat la EURO, întotdeauna sunt grele înfrângerile, pentru asta munceşti zi de zi. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe. Cred că e vorba de câteva detalii, inclusiv din partida tur. Ieri am ratat din câteva situaţii foarte clare şi nu am reuşit să ne apărăm.

Presiunea pe umerii mei există de mulţi ani, m-am obişnuit, nu o mai resimt. Avem un grup extraordinar. Poate o să avem puţin noroc, dar cel mai important este să mai câştigăm meciurile noastre. Ne dorim să câştigăm din nou Liga Campionilor. Pentru mine şi pentru echipă rămâne obiectivul de a ajunge în Final Four.

Dacă o să fie să se întâmple (n.r. - să câştige titlul de golgheter), nu pot să spun că nu m-ar bucura, aş fi ipocrită, o să fiu bucuroasă să primesc acest trofeu. Mi-e dor de Final Four-ul Ligii Campionilor”, a declarat Cristina Neagu, conform orangesport.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristina Neagu a jucat împotriva Rapidului la câteva zile după decesul tatălui. Cum s-a terminat partida
Cristina Neagu a jucat împotriva Rapidului la câteva zile după decesul tatălui. Cum s-a terminat partida
Campioana CSM Bucureşti este prima finalistă a Cupei României, după ce a eliminat sâmbătă, la Turneul Final Four de la Brăila, vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 27-23 (16-10), în prima...
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
#Cristina Neagu, #ratarea calificare CSM Bucuresti, #Fina Four, #Liga Campionilor , #stiri handbal