"Cristina Neagu e atacată de diverși combinatori!" Reacție furibundă din partea clubului CSM București

Marti, 06 Decembrie 2022, ora 20:29
9698 citiri
"Cristina Neagu e atacată de diverși combinatori!" Reacție furibundă din partea clubului CSM București
Cristina Neagu

Contestatarii strategiei de la clubul din capitală au primit o replică dură din partea lui Vlad Enăchescu, șeful secției de handbal de la CSM București.

Vlad Enăchescu a decis să ia atitudine împotriva celor care critică fiecare mișcare a clubului bucureștean, fie că e vorba de campania de transferuri, de tactica lui Adi Vasile sau de salariul Cristinei Neagu.

Vlad Enăchescu a ținut să clarifice fiecare aspect, în termeni duri.

"Am obosit să citesc toată hate-ăreala de pe social media vis a vis de CSM București. Da, probabil că sunt subiectiv, dar unele chestiuni frizează penibilul și devin patologice. Dacă sunt 2-3 pase în out, experții vin și taxează instantaneu jucătorul și antrenorul. Dacă echipa câștigă - totul se aruncă în derizoriu, ca și cum era firesc și nu e mare brânză. Dacă aduci o jucătoare pe un anume post, specialiștii reacționează instantaneu că iar nu e mare brânză, că există alte opțiuni mai bune, că nu e mare scofală, că toți aia din conducere sunt proști. Dacă citește cineva din exterior comentariile de la postări ar putea jură că România este țara handbalului și că nu există domeniu de activitate pe care românii să îl „prizeze” mai bine decât handbalul…

Vlad Enăchescu despre...

Victoria cu Ferencvaros din Liga Campionilor.

Am spus-o încă de la startul sezonului că în această serie valorile sunt egale și că oricine poate pune probleme oricărei echipe (poate doar Most, fără supărare, să nu intre în categoria asta). Bine, dar haterii care elucubrează din spatele conturilor cu pisicuțe, cățeluși sau floricele nu sunt suporteri. Ei sunt doar niște postaci care se hrănesc cu ură și vor să facă numai rău sau niște lătrăi (ăștia își mai arată chipul) care idolatrizează unele personaje care nu fac deloc cinste sportului.

Antrenorul Adi Vasile.

Lui Adi Vasile i s-a creionat din invidie și răutate o imagine total neadevărată. Personal cred că totul a plecat din momentul în care a preluat și naționala feminină (apropos, el a calificat-o la Europenele astea). SDupă victoria entuziasmantă de la Brest normal că lătrăii au spun că nu e mare brânză, că Brest nu mai e aceeași echipă (oare?), iar alții l-au ridicat în slăvi pe antrenor pentru că a dominat tactic, cap-coadă acel meci. Dar la primul eșec (unicul, de fapt) toți au sărit ca arși și și-au reluat mizeriile, pentru că spuneam, asta este hrana lor.

Cristina Neagu.

Cristina Neagu este certată de mulți care nu au realizat mai nimic în viața lor! Același tipar: respect total în exterior, micime și răutate, acasă! O să mai treacă multă vreme până când handbalul românesc va mai avea o asemenea valoare.

Pentru că invidia și diverșii combinatori au dorit să îi știrbească din merite, doar pentru că NEAGU a fost întotdeauna superioară lor. Când ajungi golgeter all time al europenelor, când cari în spate o națională șubrezită, când EHF de include pe lista valorilor mondiale, când strălucești așa cum a fost cazul și în partida cu FTC, doar niște pigmei pot chițăi la picioarele unui Guliver!

Quarterly Report - Editia 4

Decizie importantă la CSM București. Cine va antrena echipa
Decizie importantă la CSM București. Cine va antrena echipa
Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti a anunţat, luni, prelungirea contractului pentru încă un sezon cu antrenorul Eliodor Voica, ”după ce şi-a îndeplinit obiectivele” din actuala...
România este campioană la pierdut bani europeni. Cioloş: "Din fondurile structurale şi de coeziune am atras 0 euro. Zero"
România este campioană la pierdut bani europeni. Cioloş: "Din fondurile structurale şi de coeziune am atras 0 euro. Zero"
Europarlamentarul Dacian Cioloş este de părere că PSD şi PNL nu sunt în stare să absoarbă fondurile europene pe care România le are la dispoziţie şi nici nu doresc să discute pe teme...
#Cristina Neagu, #CSM Bucuresti, #Adi Vasile, #Vlad Enachescu , #stiri handbal