Cristina Neagu s-a decis: Iata cu ce echipa a semnat

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 11:53
6001 citiri
Cristina Neagu s-a decis: Iata cu ce echipa a semnat
Foto: Facebook/ Cristina Neagu

Vedeta echipei feminine de handbal a Romaniei, Cristina Neagu, a declarat ca are incredere in forta formatiei Buducnost Podgorica, dupa ce si-a prelungit contractul cu clubul muntenegrean.

Neagu, cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial 2015 din Danemarca, unde a castigat bronzul cu Romania, a semnat o prelungire a intelegerii cu campioana europeana pana in luna mai 2017.

"Am ales sa raman la Buducnost deoarece aici ma simt cel mai bine, din toate punctele de vedere. Cred sincer in forta acestei echipe si in posibilitatea de a performa. Am luat cea mai buna decizie pentru mine in acest moment", a declarat Neagu pentru Handball-Planet.

Cristina Neagu, desemnata cea mai buna jucatoare de handbal din lume - ce transfer o asteapta

Neagu a fost desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2015 de Handball-Planet, precum si cea mai buna handbalista din Romania in anul trecut de catre federatia nationala.

Cristina Neagu s-a referit si la locul trei ocupat de Romania la CM 2015: "Performanta echipei nationale, medalia de bronz, ne-a facut pe toti fericiti si e considerata o mare performanta pentru handbalul romanesc".

"Aceasta a fost a doua medalie pentru Romania la Campionatul Mondial in ultimii zece ani (dupa argintul din 2005 - n. red.) si prima pentru mine. La cinci ani dupa medalia de bronz la Campionatul European din Danemarca si Norvegia, am obtinut o noua medalie. Nu e cea mai stralucitoare, dar este o medalie, nu e ca si cum am fi luat locul patru si cred ca toata lumea ar trebui sa fie mandra in Romania", a mai declarat jucatoarea.

Dupa ce a fost desemnata cel mai bun inter stanga, cea mai buna jucatoare si golghetera la Campionatul Mondial si dupa un sezon extraordinar cu Buducnost, cu care a castigat Liga Campionilor si a fost golghetera competitiei, Cristina Neagu e de acord ca este cea mai buna handbalista din lume in acest moment.

"Nu pot sa nu fiu de acord, sincer. Ma bucur sa aud aceste aprecieri, am auzit multe si in timpul Campionatului Mondial. Ma bucur sa joc handbal si vreau sa o fac in continuare cu placere. Am avut multe probleme fizice si nu stiu cati ani voi mai putea juca, asa ca incerc sa ma bucur de acest moment si sa raman sanatoasa cat mai mult timp posibil", a spus handbalista.

Neagu se asteapta la un turneu preolimpic "pe viata si pe moarte", cu Danemarca, Muntenegru si Uruguay.

"Ma astept la un turneu preolimpic 'pe viata si pe moarte'. Orice sportiv din lume doreste sa participe la Jocurile Olimpice si consider ca acest lucru este cea mai mare realizare pentru un sportiv, un handbalist in cazul meu. Avem o grupa foarte dificila. Danemarca are avantajul terenului propriu si ma astept la un meci foarte dificil, de doua ori mai greu ca la Campionatul Mondial.

Muntenegru este si ea o echipa foarte puternica, a aratat multa calitate in ultimii ani si vrea sa ajunga la Jocurile Olimpice la fel de mult ca si noi. Nu stiu prea multe despre Uruguay in acest moment, dar cu siguranta va lupta pentru sansa sa", a declarat Neagu.

Pe langa Cristina Neagu, si-au mai prelungit contractele cu Buducnost, pana in vara lui 2017, Katarina Bulatovic, Dragana Cvijic, Suzana Lazovic, Biljana Pavicevic.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Cristina Neagu contract Buducnost, #Neagu prelungit contract Buducnost , #stiri Cristina Neagu