Mesajul lui Ambros Martin pentru Cristina Neagu si Crina Pintea, dupa egalul dintre CSM Bucuresti si Rostov

Sambata, 12 Octombrie 2019, ora 13:31
7998 citiri
Mesajul lui Ambros Martin pentru Cristina Neagu si Crina Pintea, dupa egalul dintre CSM Bucuresti si Rostov
Foto: Hepta.ro

Fostul selectioner al nationalei Romaniei de handbal feminin, Martin Ambros a vorbit dupa egalul realizat de noua sa echipa Rostov pe Don in compania celor de la CSM Bucuresti, in Liga Campionilor, vineri seara, scor 23-23.

Tehnicianul spaniol a calificat Romania la Jocurile Olimpice dupa care a plecat pentru a antrena prima reprezentativa a Rusiei, iar acum o are in pregatire si pe Rostov pe Don, campioana Rusiei si vicecampioana Europei.

CSM Bucuresti, egal dramatic cu Rostov in Liga Campionilor

Plecarea brusca a lui Martin de la carma nationalei Romaniei a starnit nedumerire la acea vreme si o mare nemultumire din partea jucatoarelor noastre. El a vorbit pe acest subiect la Bucuresti:

"Inteleg ca oamenii din Federatia Romana de Handbal si jucatoarele sunt inca suparati pe decizia mea de a pleca. Sper ca Romania si Rusia vor face o figura buna la Tokyo.

Am vorbit cu Cristina Neagu si Crina Pintea, era necesar. V-am spus de multe ori, ele au dreptate, pentru ca au fost trei ani in care am luptat pentru acelasi obiectiv. Unele jucatoare s-au accidentat pentru indeplinirea obiectivului. Visul meu era sa ajung la Olimpiada, dar nu asta e motivul pentru care am plecat in Rusia, Romania era deja calificata. Am considerat ca Romania are nevoie de cineva apropiat. Nici in cele mai grele momente nu renunt la ideile mele. A fost un obiectiv comun al federatiei si al meu sa plec. Nu am putut sa ajut. Nationala avea nevoie in acel moment de un alt antrenor. Thomas Ryde venea atunci. Credeam ca el e persoana potrivita sa conduca echipa la Olimpiada. Nu mai e acum la CSM, dar cred ca Adi face o treaba buna la echipa", a fost reactia dupa partida cu CSM a lui Ambros Martin, pentru TelekomSport TV.

Discursul lui Martin vine dupa ce Cristina Neagu l-a atacat dur recent pe antrenorul iberic, acuzand plecarea acestuia intempestiva de la nationala:

Cristina Neagu, atacuri vehemente la fostul selectioner al Romaniei: "M-am accidentat pentru ca nationala sa se califice la Olimpiada si el a plecat"

CSM Bucuresti are o victorie si un egal la debutul grupelor Champions League, 24-22 cu Esbjerg si 23 egal cu Rostov.

Ce spune antrenorul lui CSM Bucuresti dupa egalul fetelor noastre cu vicecampioana Europei, Rostov

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#mesaj Ambros Martin pentru Neagu si, #mesaj Ambros Martin plecare nationala Romaniei , #stiri Cristina Neagu