Marcel Ciolacu se opune raționalizării: ”Au murit oameni ca astăzi România să aibă cât de cât o independenţă energetică”

Vineri, 09 Septembrie 2022, ora 15:36
3927 citiri
Marcel Ciolacu se opune raționalizării: ”Au murit oameni ca astăzi România să aibă cât de cât o independenţă energetică”
Liderul PSD, Marcel Ciolacu FOTO Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a criticat vineri, 9 septembrie, la Şcoala de Vară a TSD, propunerea unor ”lideri de dreapta din România și Europa” care vorbesc despre raţionalizarea energiei.

”Nu pot, când citesc mai ales nişte lideri de dreapta din România, dar şi din Europa, care au început să vorbească despre raţionalizare, despre cum să stingem becurile. Oameni buni, eu, Gabi Firea, Felix Stroe, Gabi Mutu, noi am trăit asemenea vremuri. Noi nu trebuie să venim cu un astfel de mesaj. Datoria noastră este cu totul şi cu totul alta, trebuie să ne implicăm şi să găsim soluţiile cele mai bune pentru a nu vă schimba modul de viaţă”, a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu le-a mai spus tinerilor din PSD că ”părinţii lor au muncit şi au murit ca astăzi România să aibă cât de cât o independenţă energetică”.

”Nu trebuie să venim noi, acum, şi să distrugem ce au construit ei, sub o umbrelă că există o criză şi trebuie să începem să raţionalizăm, să învăţăm cum să ne spălăm... Nu, obligaţia unor lideri politici este să găsească soluţii şi să se implice, nu să se vaite”, a mai comentat Ciolacu.

#criza energie, #rationalizare, #Marcel Ciolacu presedinte PSD , #stiri Marcel Ciolacu