Un bărbat a fost salvat din gura unui crocodil de 5 metri. Avea șanse ”una la un milion” să scape cu viață

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 12:23
3553 citiri
Un bărbat a fost salvat din gura unui crocodil de 5 metri. Avea șanse ”una la un milion” să scape cu viață
Rowan Sutton s-a luptat cu un crocodil de 5 metri

Presa internațională relatează povestea incredibilă a unui bărbat australian care s-a luptat cu un crocodil enorm de cinci metri cu o macetă, după ce reptila l-a apucat cu gura pe partenerul său.

Lachlan McDougall Monk, în vârstă de 29 de ani, nu ar mai fi în viață astăzi fără acțiunile eroice ale colegului Rowan „Rowdy” Sutton, în cadrul unei misiuni de colectare a ouălor de crocodil care se putea încheia tragic.

Autoritățile australiene investighează acum cazul, surse din industrie descriind salvarea miraculoasă drept un eveniment „unul la un milion”.

Ambii bărbați au avut norocul să supraviețuiască la aproape un an după ce un alt colector de ouă a murit într-o misiune similară.

Crocodilul s-a prins de piciorul drept al lui McDougall Monk, după care l-a târât și l-a aruncat de cel puțin două ori, conform presei de la Antipozi.

Sutton l-a atacat pe crocodil cu o macetă până când în cele din urmă a reușit să-și salveze prietenul.

Victima a fost transportată cu avionul la Darwin pentru o intervenție chirurgicală de urgență, înainte de a fi transferat la Adelaide - și mai târziu la Sydney - într-o stare critică.

Piciorul lui McDougall Monk a fost atât de afectat încât există temeri că ar putea să fie amputat.

#Crocodil, #barbat, #salvare , #stiri externe