Ziare.com
Home > Personalitati > Csaba Sogor
Csaba Sogor
Alegeri europarlamentare 2014: Csaba Sogor, eurodeputatul care vrea sa mearga cu ceapa in PE

Duminica, 04 Mai 2014, ora 11:24

Alegeri europarlamentare 2014: Csaba Sogor, eurodeputatul care vrea sa mearga cu ceapa in PE

Csaba Sogor / stiri Csaba Sogor

Europarlamentarul UDMR Csaba Sogor se afla pe pozitia a doua a listei formatiunii sale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. In varsta de 50 de ani, Csaba Sogor se afla de sapte ani in Parlamentul European, fiind ales in prima legislatura dupa aderarea Romaniei, in anul 2007, dar si in anul 2009. Europarlamentare 2014: UDMR si-a depus lista - printre candidati, doi primari si un senator UDMR a depus candidaturile pentru europarlamentare - cine sunt liderii listei Fost senator UDMR Csaba Sogor a devenit membru al UDMR in anul 1990, fiind de doua ori senator de Harghita, o data in Legislatura 2000-2004 si a doua oara in Legislatura 2004-2008, demisionand din Parlament pe 3 decembrie 2007, dupa ce a fost ales in functia de europarlamentar. In ambele legislaturi a facut parte din Comisia pentru invatamant, stiinta, tineret si sport. Europarlamentare 2014: UDMR si-a depus lista - printre candidati, doi primari ...

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Csaba Sogor, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Link-uri utile:

Csaba Sogor
Csaba Sogor

Data nasterii:  12.05.1964

Cariera:  Deputat in Parlamentul European

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Csaba Sogor, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor