Imaginea serii după CSM București - Rapid: cele două "fețe" ale sportului FOTO

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 07:17
3347 citiri
Imaginea serii după CSM București - Rapid: cele două "fețe" ale sportului FOTO
CSM Bucuresti a învins Rapid la un gol

CSM București a învins-o pe Rapid cu 27-26 în Liga Florilor.

Cu această victorie, echipa Cristinei Neagu s-a distanțat pe primul loc, cu 40 de puncte, iar Rapid Bucureşti, cu 31, coboară pe locul 4. Pe locul 2 se află Gloria Bistriţa (34), iar pe 3 este SCM Rm. Vâlcea (32).

După meci, Handbal Club Rapid a acuzat "mizeriile" celor de la CSM: "Ați anunțat SOLD OUT în mai puțin de 24 de ore dar în sală au fost sute de locuri libere, edificatoare imaginile cu peluza CSM din timpul jocului, cu mai mult de jumătate din locuri libere.

Ați arătat o lipsă totală de respect pentru oficialii clubului, inclusiv în ziua meciului, facând un ping pong permanent cu ei în ceea ce privește locurile pentru aceștia. Majoritatea au fost scârbiți de tot acest circ cu biletele, fiți bucuroși că toți au stat în peluză, începând cu președintele Bogdan Vasiliu!

Ați cumpărat mii de vuvuzele, puse pe fiecare scaun, deși o mare parte din ele era evident că nici nu vor fi folosite, cu scopul de a acoperi galeria noastră minunată. O mizerie cum rar se poate vedea, timp de 60 minute aproape încontinuu spectatorii CSM să sufle în vuvuzea doar să nu se audă cântecele galeriei adverse".

La finalul partidei, Rapid a mai avut șansa unui atac, dar Kanor a greșit o pasă.

În vreme ce jucătoarele de la CSM savurau victoria, rapidistele erau prăbușite la podea. Fotograful Marian Burlacu, un om de sport cu zeci de ani de experiență, a surprins acest moment:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Campioana CSM Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, formaţia Gloria Bistriţa, în derby-ul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale. Victoria a fost dedicată căpitanului Cristina Neagu, care...
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat. ”Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în...
#CSM Bucuresti, #Rapid, #handbal, #liga florilor, #Cristina Neagu , #stiri handbal