Replica celor de la CSM București după ce au fost acuzați de rapidiști că "au făcut mizerii" la meciul de handbal: "Trebuie să justificați investițiile"

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 15:14
2386 citiri
Replica celor de la CSM București după ce au fost acuzați de rapidiști că "au făcut mizerii" la meciul de handbal: "Trebuie să justificați investițiile"
CSM Bucuresti a învins Rapid la un gol

Liderul clasamentului Ligii Naţionale, CSM Bucureşti, a învins, luni, campioana en-titre Rapid Bucureşti şi s-a distanţat la 9 puncte în lupta pentru titlu.

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 27-26 (13-13).

După meci, Handbal Club Rapid București a emis un comunicat extrem de dur la adresa celor de la CSM București: "Felicitări CSM pentru victorie, rușine organizatorilor pentru toate mizeriile de astăzi!"

CSM București a răspuns astăzi:

"Felicităm ambele echipe, CSM București si Rapid pentru spectacolul deosebit creat aseară în Sala Polivalentă! O arenă plină, cu zone tampon solicitate și impuse de Jandarmerie, zone care din fericire s-au dovedit inutile, pentru că suporterii ambelor formații s-au putut manifesta pașnic pe culoarele exterioare, dar și în tribune!

CSM București nu are galerie de fotbal, nici nu ar avea cum și de ce, dar CSM București are suporteri adevărați de handbal, un număr în creștere cu fiecare sezon parcurs, oameni care s-au atașat de club și de performanțele acestuia în cei 15 ani de existență! Indiscutabil susținătorii CSM au moduri diferite de a-și încuraja favorita, nu au împrumutat nimic din cultura stadionului de fotbal și suntem siguri că atunci când CSM București va aniversa 100 de ani de existență, suporterii vor fi mult mai numeroși, dar la fel de frenetici și își vor încuraja echipa cu sportivitate, așa cum au mai făcut-o în multe derby-uri de Liga Campionilor sau Liga Florilor!

Aseară nu au fost injurii, fanii CSM nu au jignit pe nimeni, iar suporterii rapidiști din afara galeriei, răzleți printre suporterii CSM-lui, și-au putut încuraja liniștiți echipa, fără nici cea mai mică problemă, iar aceasta este un semn de normalitate.

Lumea handbalului este aparte, diferită de vibe-ul unei tribune fotbalistice, sala de sport este din altă zonă decât stadionul! Rapidul va juca în curând la Metz și le dorim susținătorilor să se facă auziți acolo - cei de la Gyor nu s-au prea auzit în urmă cu 2 săptămâni!

În această atmosferă de spectacol și sportivitate, atât pe teren, cât și în tribune, atmosferă care a făcut o imensă propagandă handbalului, socotim că declarațiile la cald, de după meci, de pe paginile publice ale Rapidului sunt doar rodul presiunii de rezultate care să justifice marile investiții la secția de handbal feminin în acest an centenar al clubului. Dar sub nicio formă nu ar trebui să umbrească performanțele din teren, pentru că în cele din urmă jucătoarele sunt personajele principale!

Clubului Rapid i-au fost puse la dispoziție 470 de bilete pentru suporteri si 24 bilete in loja VIP, față de 100 (80+20) de bilete de care a beneficiat clubul nostru, la partida tur, din sala Giulești!

Dorim Rapidului un parcurs cât mai lung in Liga Campionilor și să ne re-întâlnim în Final 4 sau de ce nu, chiar în Finala Ligii Campionilor!

Iar pe suporterii noștri îi așteptăm din nou în Sala Polivalentă, duminică, 5 Februarie, de la ora 17:00, la meciul cu Brest Bretagne Handball, ultimul acasă în faza grupelor din EHF Champions League, într-o nouă atmosferă incendiară!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristina Neagu a jucat împotriva Rapidului la câteva zile după decesul tatălui. Cum s-a terminat partida
Cristina Neagu a jucat împotriva Rapidului la câteva zile după decesul tatălui. Cum s-a terminat partida
Campioana CSM Bucureşti este prima finalistă a Cupei României, după ce a eliminat sâmbătă, la Turneul Final Four de la Brăila, vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 27-23 (16-10), în prima...
Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Campioana CSM Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, formaţia Gloria Bistriţa, în derby-ul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale. Victoria a fost dedicată căpitanului Cristina Neagu, care...
#CSM Bucuresti, #Rapid, #handbal, #liga florilor, #Cristina Neagu , #stiri handbal