CSM Bucuresti are un nou antrenor

Miercuri, 21 Martie 2018, ora 15:46
7157 citiri
CSM Bucuresti are un nou antrenor
Foto: Hepta

CSM Bucuresti s-a miscat repede si a batut palma cu un nou antrenor principal, dupa ce daneza Helle Thomsen a fost demisa, in weekend, din aceasta functie.

Astfel, potrivit Telekom Sport, noul antrenor principal al "tigroaicelor" va fi suedezul Per Johansson.

Informatie nu e inca oficiala, dar Johansson a confirmat deja intoarcerea in Romania, intr-un interviu acordat pentru o publicatie din tara sa natala.

"Exista putine ocazii pentru un antrenor sa castige Liga Campionilor. CSM Bucuresti este unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Orice altceva decat medalia de aur in Liga Campionilor este un esec. Nimeni nu ascunde asta in Romania. Pentru a primi sansa de a dansa din nou pe cea mai importanta scena am decis sa accept oferta de la CSM. Cand mi s-a spus ca am ocazia sa-mi aduc intreaga familie in Romania, am simtit ca este o misiune pe care nu pot sa o refuz", a spus antrenorul nordic.

Per Johansson are 48 de ani si a mai pregatit-o pe CSM Bucuresti si in finalul sezonului trecut.

Conform sursei citate, conducerea lui CSM Bucuresti a apelat din nou la Johansson dupa ce primul tehnician contactat, norvegianul Thomas Ryde - fost selectioner al nationalei Romaniei, a declinat oferta!

Pe lista campioanei Romaniei s-a aflat si norvegianul Ole Gustav Gjekstad, ultima oara la Larvik.

Helle Thomsen a fost demisa in weekend de la carma lui CSM Bucuresti. Decizia conducerii formatiei bucurestene a venit ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioada.

Vezi si:

  • Peste doua saptamani, CSM Bucuresti va juca in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, cu Metz (Franta).

    Prima mansa va avea loc pe 6 aprilie, acasa, urmand ca returul din deplasare sa aiba loc pe 15 aprilie.

    Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
    Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
    Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
    Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
    Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
    Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
    #CSM Bucuresti handbal antrenor , #stiri CSM Bucuresti