Gheorghe Tadici a rabufnit la adresa Primariei Bucuresti si Cristinei Neagu: Nu e normal asa ceva

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 18:04
14103 citiri
Gheorghe Tadici a rabufnit la adresa Primariei Bucuresti si Cristinei Neagu: Nu e normal asa ceva
Foto: Cristina Neagu Facebook

Gheorghe Tadici ataca Primaria Capitalei si sustine ca echipa CSM Bucuresti nu face niciun bine sportului din Romania.

Antrenorul celor de la HCM Zalau nu trece cu vederea nici salariul pe care Cristina Neagu il va avea la CSM Bucuresti din sezonul urmator.

"Eu produc pentru handbalul romanesc, nu pentru Suedia, Croatia, Norvegia sau Franta cum face CSM Bucuresti. Sa spui ca faptul ca ei castiga tot e un lucru bun, este o anomalie si o chestiune pentru scoala de prosti. Ei au bugetul de 8 ori mai mare decat HC Zalau, ei au 'varfurile' din 6 echipe nationale si noi jucam numai cu jucatoare romance", a tunat Tadici, potrivit Sport.ro.

"Pot sa plateasca pe Neagu sau pe cine vor ei cu 1 milion de euro pe luna, dar din bani privati. Nu poti din bani publici sa dai asemenea salarii, cand in tara asta sunt atatea nevoi si economia este asa cum este. La Neagu e vorba de 300.000 de euro pe an din banii Primariei Capitalei", a continuat acesta.

Cristina Neagu a semnat un contract valabil pe doi ani cu CSM Bucuresti, care va intra in vigoare in vara, iar cea mai buna handbalista din lume va avea un salariu anual de 300.000 de euro.

Gheorghe Tadici (65 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti antrenori din sportul romanesc. A cucerit titluri cu HCM Zalau si Oltchim Ramnicu Valcea, iar in 2005 a dus nationala Romaniei de handbal feminin pana in finala Campionatului Mondial, unde a pierdut in fata Rusiei.

#Tadici atac CSM Bucuresti, #Tadici salariu Cristina Neagu , #stiri CSM Bucuresti