Vlad Enachescu si-a dat demisia

Marti, 19 Mai 2020, ora 09:00
10916 citiri
Vlad Enachescu si-a dat demisia
Foto: Facebook/Vlad Enachescu

Vlad Enachescu si-a dat demisia din functie de coordonator al compartimentului de handbal din cadrul CSM Bucuresti.

Fostul comentator a mentionat ca a luat aceasta decizie inca din luna martie, nemultumit de lucrurile care se intampla in handbalul romanesc.

Redam integral mesajul pe care Vlad Enachescu l-a publicat pe Facebook:

FRH a decis astazi sa nu acorde titlul si nicio medalie. Un Consiliu de Administratie cenusiu, acaparat de interese meschine, a trimis CSM Bucuresti pe pozitia a doua in clasament, fara elementarele norme de bun simt si fara a lua in considerare ca egalitatea de puncte cu Rm.Valcea era realizata in conditiile in care bucurestencele aveau un meci mai putin disputat!!!

E trist, dar si mai dureros este ca nu e surprinzator! De ceva vreme se vorbeste despre coruptia din handbal, despre protejati si interese de clan, despre farseuri care fac legea si care stabilesc dupa bunul plac ierarhiile si regulile. Sunt foarte multe decizii contradictorii in sport, iar astazi am asistat la un nou episod jalnic si incalificabil.

Inca din luna martie 2020 am decis sa imi inchei colaborarea cu CSM Bucuresti din motive care nu au nicio legatura cu decizia de astazi a FRH. Fetele au stiut de ceva vreme, pentru ca asa am considerat mereu ca trebuie sa te comporti cu oamenii, sa le spui adevarul si sa nu ii pacalesti. Am sperat pana in ultimul moment ca adevarul si corectitudinea vor triumfa, dar nu a fost sa fie. Interesele marunte au mai repurtat o "victorie" si au aruncat la gunoi sudoarea si munca unor sportive admirabile, care au facut minuni in conditii extrem de grele. Si tocmai de aceea le multumesc din suflet si sunt suporterul si prietenul lor etern.

Am decis sa nu mai continui alaturi de club pentru ca valorile mele nu sunt in concordanta cu un diletantism incredibil, cu delasarea si cu minciuna, iar ca jurnalist am avut ocazia sa mai primesc cateva raspunsuri la eterna intrebare "cum e posibil ca sportul romanesc sa nu mai performeze"?

Le multumesc tuturor celor care mi-au dat ocazia sa patrund in lumea aceasta, care mi-au inteles ideile, gandurile si dorintele, le multumesc jucatoarelor/jucatorilor si staff-ului pentru clipele fantastice traite impreuna (am sa fiu mereu alaturi de voi), le multumesc prietenilor - sponsori care au venit sa sustina efortul meu si le sunt profund recunoscator pentru asta. Cei care m-au dezamagit se stiu, sunt sigur, pentru ca le-am spus in mod direct. Una peste alta a fost o experienta fantastica pe care as repeta-o, dar in alte conditii. Go tigers!"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vlad Enachescu demisie CSM Bucuresti , #stiri CSM Bucuresti