CSM Focsani se muta in alt oras cu echipa de seniori

   

Conducerea echipei de fotbal CSM Focsani (liga a treia) a decis ca gruparea de pe Milcov, singura reprezentanta a judetului in esalonul al treilea al fotbalului romanesc, sa continue activitatea pe plan local, cel putin pana la finalul turului de campionat. Presedintele clubului CSM Focsani, Dan Dumitru, a fost ferm.

"Doresc sa fac precizarea ca nu se pune problema retragerii echipei de fotbal. CSM Focsani este in acest moment un club fara datorii, un club care are in portofoliu grupe de juniori peste 14 ani si care pot face fata unei competitii de Liga a treia. CSM Focsani nu poate face performanta fara ajutorul autoritatilor locale, dar asta nu inseamna ca nu va supravietui. Taxa care a ramas pentru antrenamente si care se ridica la suma de 3000 lei lunar ne-a facut sa renuntam la seniori si sa ne antrenam numai cu juniorii, pentru care chiria stadionului este mult mai mica. In acest sens, vom participa in conti-nuare in competitie, chiar cu riscul de a nu mai aduna puncte pana la sfarsitul turului. Din retur, echipa se va muta din oras pentru ca, din pacate, am gasit sprijin financiar care este conditionat de evolutia in alta localitate", se arata in comunicatul remis de clubul CSM Focsani. Vineri, CSM Focsani va juca acasa cu Rapid II Bucuresti (Stadion Milcovul, ora 15.00).
Luni, 22 Octombrie 2012, ora 05:06
Sursa: Monitorul de Vrancea

Monitorul de Vrancea
Cele mai citite stiri
Alegeri locale 2020: Rezultate neoficiale in judetul Vrancea
Incep sa apara rezultate neoficiale ale alegerilor locale din Vrancea. Le publicam in continuare pe ...
Alegeri locale 2020: Rezultate neoficiale in judetul Vrancea
Incep sa apara rezultate neoficiale ale alegerilor locale din Vrancea. Le publicam in continuare pe ...
Zeci de soti-sotii, fini, verisori, cumetri, manichiuriste, concubini, oameni de casa ai PNL CAPUSEAZA institutiile statului
Liberalii s-au panicat! L-au chemat pe Orban sa spuna ca NU VA DUBLA ALOCAEsIILE, in ciuda deciziei ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor