Micii atleti de la CSM Suceava a urcat de doua ori pe podiumul nationalelor de semimaraton

   

Sportivii sectiei de atletism a Clubului Sportiv Municipal (CSM) au reusit din nou sa urce pe podiumurile competitiilor nationale, de aceasta data la Campionatul National de Semimaraton ce a avut loc la Oradea. Astfel, in proba de simplu, Alina Onofrei a terminat a treia in concursul individual feminin la juniori I si sa ales cu medalia de bronz, in timp ce colega sa Ioana Agapi a terminat a patra in aceeasi proba, ambele sportive fiind pregatite de Silviu Casandra.

In concursul pe echipe, CSM a obtinut argintul la tineret, prin sportivii Dan Mirsidan, Ilie Ratundu si Iulian Rosu, primii doi pregatiti de Silviu Casandra, in timp ce al treilea este antrenat de Radu Mihalescu. Desi nu au terminat pe podium la concursul individual, cei trei suceveni sau tinut aproape si au punctat decisiv pentru medalia de argint la tineret, Mirsidan terminand pe cinci, Ratundu pe sase, iar Rosu pe opt. Mai mult, toti sportivii de la CSM au reusit sasi doboare in aceasta cursa recordurile personale.

Atletii juniori de la CSM vor intra din nou in lupta pentru o medalie pe 7 octombrie, la Bucuresti, atunci cand va avea loc Campionatul National de Maraton, acolo unde au sanse mari la podium.

Irina Bucsinescu
Citeste mai multe despre atleti CSM Suceava sportivi CSM Suceava
Joi, 20 Septembrie 2012, ora 03:01
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Barbat mort dupa ce a primit un pumn in fata, pe terasa unui bar
Barbat mort dupa ce a primit un pumn in fata, pe terasa unui bar. Incidentul s-a petrecut la un bar ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor