CTP, despre George Simion și Vladimir Putin: "Ținta AUR se identifică public cu cea a Kremlinului"

20 Februarie 2024 - CTP, despre George Simion și Vladimir Putin: "Ținta AUR se identifică public cu cea a Kremlinului"

Cristian Tudor Popescu a comentat mutarea făcută de premierul Republicii Moldova, care l-a declarat interzis pe încă cinci ani pe George Simion în țara vecină.

Ctp

CTP se miră de ce Biserica Ortodoxă Română tace în cazul Navalnîi, după ce rușii au refuzat să-i dea mamei trupul fiului

18 Februarie 2024 - CTP se miră de ce Biserica Ortodoxă Română tace în cazul Navalnîi, după ce rușii au refuzat să-i dea mamei trupul fiului

Mamei lui Alexei Navalnîi i s-a spus sâmbătă că principalul opozant al Kremlinului a fost răpus de "sindromul morţii subite" şi că trupul său nu va fi predat familiei până la finalizarea

CTP, despre ultima decizie a Simonei Halep: "Ion Țiriac a sfătuit-o"

17 Februarie 2024 - CTP, despre ultima decizie a Simonei Halep: "Ion Țiriac a sfătuit-o"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce Simona Halep a fost audiată la TAS, sperând în reducerea pedepsei de 4 ani dictate de ITIA în scandalul de dopaj. El a comentat și

CTP e categoric în cazul Simona Halep: ”I-a introdus-o domnul Mouratoglou cu echipa lui. Merită ce i se întâmplă”

16 Februarie 2024 - CTP e categoric în cazul Simona Halep: ”I-a introdus-o domnul Mouratoglou cu echipa lui. Merită ce i se întâmplă”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o primă reacție după ce Simona Halep a fost audiată la TAS, sperând în reducerea pedepsei de 4 ani dictate de ITIA în scandalul de dopaj.

Cum îl desființează CTP pe Nicolae Ciucă: ”Pot împinge la sinucidere un bou adult”

15 Februarie 2024 - Cum îl desființează CTP pe Nicolae Ciucă: ”Pot împinge la sinucidere un bou adult”

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri aparițiile publice ale președintelui PNL, Nicolae Ciucă, un posibil candidat la alegerile prezidențiale.

Dan Puric, după postarea lui CTP: "Am stat de vorbă cu un nebun"

15 Februarie 2024 - Dan Puric, după postarea lui CTP: "Am stat de vorbă cu un nebun"

Dan Puric i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu, după ce jurnalistul a avansat posibilitatea ca regizorul să fie candidat la prezidențiale din partea AUR.

Actorul Dan Puric, numit de CTP candidat la prezidențiale din partea AUR: ”Sper să aveți umor”

14 Februarie 2024 - Actorul Dan Puric, numit de CTP candidat la prezidențiale din partea AUR: ”Sper să aveți umor”

Printr-o postare pe Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, marți, posibilitatea ca actorul și regizorul Dan Puric (65 de ani) să fie candidatul propus de formațiunea politică

CTP susține că ”AUR și-a găsit Vadimul”. Cine ar fi candidatul la prezidențiale: ”Ciucă și Ciolacu ar fi KO. Chiar și Șoșoacăi nu i-ar fi ușor”

13 Februarie 2024 - CTP susține că ”AUR și-a găsit Vadimul”. Cine ar fi candidatul la prezidențiale: ”Ciucă și Ciolacu ar fi KO. Chiar și Șoșoacăi nu i-ar fi ușor”

Printr-o postare pe Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat posibilitatea ca actorul și regizorul Dan Puric (65 de ani) să fie candidatul propus de formațiunea politică AUR pentru

CTP e convins: "Sunt 50% șanse ca la președinția României să ajungă un mincinos cu sânge rece"

13 Februarie 2024 - CTP e convins: "Sunt 50% șanse ca la președinția României să ajungă un mincinos cu sânge rece"

Cristian Tudor Popescu sancționează mișcările politice din România în anul electoral cu cele mai multe alegeri și atrage atenția asupra unui fapt greu de digerat.

CTP vorbește despre cea mai mare greșeală a Simonei Halep: "Ar fi trebuit să îi spună că e un nemernic"

08 Februarie 2024 - CTP vorbește despre cea mai mare greșeală a Simonei Halep: "Ar fi trebuit să îi spună că e un nemernic"

Simona Halep a avut parte de a doua zi de audieri la TAS. La Lausanne a depus mărturie și Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei.

Nadal și Djokovic merg să le ia banii arabilor. "Murea de foame Rafa?"

06 Februarie 2024 - Nadal și Djokovic merg să le ia banii arabilor. "Murea de foame Rafa?"

Arabia Saudită va găzdui un nou turneu demonstrativ de tenis în luna octombrie la care vor participa Novak Djokovici şi Rafael Nadal, relatează lequipe.fr.

CTP explică ce înseamnă pentru PNL acuzarea lui Iulian Dumitrescu de către DNA

02 Februarie 2024 - CTP explică ce înseamnă pentru PNL acuzarea lui Iulian Dumitrescu de către DNA

Iulian Dumitrescu, vice-președinte PNL și șeful Consiliului Județean Prahova a fost pus sub control judiciar de către DNA și a renunțat la toate funcțiile politice din partid.

Ce spunea CTP, acum trei ani, despre câștigătorul Australian Open 2024

31 Ianuarie 2024 - Ce spunea CTP, acum trei ani, despre câștigătorul Australian Open 2024

Jannik Sinner e noul campion de la Australian Open, după ce a fost protagonistul unei reveniri senzaționale în fața rusului Daniil Medvedev.

O companie de transport public a montat aparate alcooltest pentru șoferi și vatmani. În ce oraș se aplică această procedură FOTO

30 Ianuarie 2024 - O companie de transport public a montat aparate alcooltest pentru șoferi și vatmani. În ce oraș se aplică această procedură FOTO

Compania de Transport Public (CTP) Iaşi a anunțat că două aparate alcooltest fixe au fost montate pentru a verifica alcoolemia din aerul expirat al şoferilor şi vatmanilor înainte de a începe

CTP explică conceptul de sugeranism. Cine e omul politic care practică un șantaj de interlop

29 Ianuarie 2024 - CTP explică conceptul de sugeranism. Cine e omul politic care practică un șantaj de interlop

Cristian Tudor Popescu a abordat o problemă delicată din platoul politic actual, semnalând o problemă care persistă în Uniunea Europeană.

CTP a descoperit un nou Vladimir Putin, pe care îl numește scelerat

22 Ianuarie 2024 - CTP a descoperit un nou Vladimir Putin, pe care îl numește scelerat

Cristian Tudor Popescu crede că războiul din Fâșia Gaza a depășit unui conflict regional și consideră că Beniamin Netanyahu se comportă precum Vladimir Putin.

CTP, dezgustat de cel pe care-l considera un zeu al moralității: "M-a lovit în moalele capului! Murea de foame?"

19 Ianuarie 2024 - CTP, dezgustat de cel pe care-l considera un zeu al moralității: "M-a lovit în moalele capului! Murea de foame?"

Cristian Tudor Popescu a rămas șocat să afle că unul dintre oamenii pe care îi considera întregi la minte a ales banii în detrimentul moralității.

CTP remarcă aberațiile din revendicările "răsculaților pe roți mari"

18 Ianuarie 2024 - CTP remarcă aberațiile din revendicările "răsculaților pe roți mari"

Cristian Tudor Popescu a analizat revendicărilor făcute de fermieri și transportatori, care protestează de mai bine de o săptămână, și a remarcat câteva lucruri care nu sunt la locul lor.

Ce crede CTP despre protestul fermierilor și transportatorilor și care e legătura cu Șoșoacă și Simion

17 Ianuarie 2024 - Ce crede CTP despre protestul fermierilor și transportatorilor și care e legătura cu Șoșoacă și Simion

Cristian Tudor Popescu a analizat protestul care tinde să blocheze România, după ce a luat amploare.

CTP, de Ziua Culturii Naționale: "Să ne râdem cu Eminescu"

15 Ianuarie 2024 - CTP, de Ziua Culturii Naționale: "Să ne râdem cu Eminescu"

Mihai Eminescu s-a născut la 15 ianuarie 1850 și rămâne cel mai de seamă poate al României. De Ziua Culturii Naționale, Cristian Tudor Popescu dezvăluie o latură mai puțin știută a

Cristian Tudor Popescu desființează revendicările fermierilor și transportatorilor. „Cererile lor sunt fantasmagorice, ca să nu zic nerușinate”

14 Ianuarie 2024 - Cristian Tudor Popescu desființează revendicările fermierilor și transportatorilor. „Cererile lor sunt fantasmagorice, ca să nu zic nerușinate”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat duminică, 14 ianuarie, protestele fermierilor și transportatorilor din România.

CTP dă de pământ cu Șoșoacă și George Simion: "Mint încremenitor, în direct, o țară întreagă"

13 Ianuarie 2024 - CTP dă de pământ cu Șoșoacă și George Simion: "Mint încremenitor, în direct, o țară întreagă"

Cristian Tudor Popescu a reacționat văzând imaginile de la protestul transportatorilor, la care s-au prezentat și George Simion și Diana Șoșoacă.

CTP, despre două personaje politice din România: "Godzilla și King Kong au rămas flămânzi"

13 Ianuarie 2024 - CTP, despre două personaje politice din România: "Godzilla și King Kong au rămas flămânzi"

Cristian Tudor Popescu a criticat dur, în stilul său caracteristic prezența Dianei Șoșoacă și a lui George Simion la protestul transportatorilor din România.

USR cere demiterea conducerii societății de transport public din Iași acuzând că este „o companie de întins capcane”. Ieșenii stau cu orele în staţii, în ger şi zăpadă

10 Ianuarie 2024 - USR cere demiterea conducerii societății de transport public din Iași acuzând că este „o companie de întins capcane”. Ieșenii stau cu orele în staţii, în ger şi zăpadă

USR, filiala ieșeană solicită demiterea conducerea Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi, pentru “haosul“ din transportul local în urma ninsorilor din ultimele zile, iniţiind totodată

CTP, dezgustat de patronul de la Ferma Dacilor: "Lui Dinicu nu-i pasă nici de copiii care au murit"

09 Ianuarie 2024 - CTP, dezgustat de patronul de la Ferma Dacilor: "Lui Dinicu nu-i pasă nici de copiii care au murit"

Cristian Tudor Popescu a comentat în termeni duri atitudinea patronului de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, după incendiul în care și-au pierdut viața opt oameni.

CTP, despre un cunoscut om politic: „Cuvintele lui sunt Răzbunare, Putere și Dictatură"

07 Ianuarie 2024 - CTP, despre un cunoscut om politic: „Cuvintele lui sunt Răzbunare, Putere și Dictatură"

Cristian Tudor Popescu a debutat fulminant în 2024, cu o opinie tranșantă vizavi de ce s-a întâmplat la Washinghton, în urmă cu trei ani.

Unde își scrie textele Cristian Tudor Popescu: "Se umple de ură"

05 Ianuarie 2024 - Unde își scrie textele Cristian Tudor Popescu: "Se umple de ură"

Cristian Tudor Popescu este de ani buni una dintre cele mai acide voci din media românească, dispus oricând să sancționeze derapajele clasei politice și nu numai din țară și străinătate.

Gigi Becali a vrut să-i dea cu scrumiera în cap lui Cristian Tudor Popescu. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi

31 Decembrie 2023 - Gigi Becali a vrut să-i dea cu scrumiera în cap lui Cristian Tudor Popescu. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi

Gigi Becali și Cristian Tudor Popescu au avut un conflict de idei, care a fost la pas de a degenera.

CTP, pus la zid după ce a spus că Fecioara Maria a fost dezvirginată de Isus: "Bine a făcut Gigi Becali că i-a dat o scatoalcă"

30 Decembrie 2023 - CTP, pus la zid după ce a spus că Fecioara Maria a fost dezvirginată de Isus: "Bine a făcut Gigi Becali că i-a dat o scatoalcă"

Cristian Tudor Popescu a fost criticat dur după ce în ziua de Crăciun a publicat un text în care susține că Isus a dezvirginat-o pe Fecioara Maria din interior.

CTP îl spulberă pe Marcel Ciolacu: "Va avea aceleași cinism și nerușinare, ținând în labă ciocanul funcției de prim-ministru"

28 Decembrie 2023 - CTP îl spulberă pe Marcel Ciolacu: "Va avea aceleași cinism și nerușinare, ținând în labă ciocanul funcției de prim-ministru"

Cristian Tudor Popescu sancționează gestul premierului Marcel Ciolacu, care l-a destituit pe șeful Secretariatului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului

Top 3 știri din presa centrală

Divorț răsunător la Hollywood, după 20 de ani. Actorul de Oscar și fotomodelul au trei copii
Un judecător a declarat că Kevin Costner şi soţia sa de aproape două decenii, Christine Baumgartner, sunt acum divorţaţi din punct de vedere...

Un primar moldovean a omorât cu mașina de serviciu un băiat de 14 ani și a încercat să șteargă urmele înscenând un alt accident VIDEO
Primarul din Boldurești, raionul Nisporeni din Republica Moldova, a fost reținut de Poliție, fiind acuzat că a accidentat mortal un băiat de...

Drama unei românce obligate de soț să se prostitueze timp de opt ani în Anglia, Germania și Italia. De ce a fost amenințată femeia cu moartea
Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Argeş pentru 24 de ore după ce şi-a obligat soţia să se prostitueze timp de opt ani, iar când...
  1. Un fost comandant al regimentului Azov descrie încrâncenarea rușilor la Avdiivka. ”Nu am mai văzut vreodată asemenea bătălii”
  2. Salariul minim european va fi implementat și în România. Suma netă la care se va ajunge la 1 ianuarie 2025
  3. Unul dintre cei mai mari producători mondiali de obuze şi tancuri va deschide o fabrică în Ucraina. Compania germană a investit și în România
  4. Românii vor primi contoare inteligente de energie, care permit citirea la distanță. Valoarea contractului se ridică la 24 de milioane de euro
  5. Veste mare pentru turiștii români: Va fi dat în folosință tunelul care leagă Bulgaria de Grecia, pe autostrada Struma
  6. Cucerită pe o aplicație de întâlniri de "un agent imobiliar care conducea o Tesla", o tânără a rămas fără bani: "M-a lăsat fără economiile mele de-o viață"
  7. Acord cu ITIA pentru reducerea suspendării. Apelul la TAS a fost retras. Revenirea pe teren, în luna martie
  8. Trei televiziuni noi incluse în rețelele de cablu din România
  9. Ultima autostradă finanțată prin PNRR în România: contract semnat la limită. "Este un proiect major de infrastructură rutieră"
  10. Top trei insule din Grecia ușor accesibile cu mașina din România. Thassos nu e pe listă VIDEO