CTP, replică acidă pentru Cristian Diaconescu: „Nu vă e rușine de ce ați făcut?”. „Știam că îi plac bordelurile, dar nu credeam că se duce chiar la AUR”

Sambata, 19 Februarie 2022, ora 19:03
10614 citiri
CTP, replică acidă pentru Cristian Diaconescu: „Nu vă e rușine de ce ați făcut?”. „Știam că îi plac bordelurile, dar nu credeam că se duce chiar la AUR”
Cristian Tudor Popescu a comentat discuția dintre membri din fosta conducere a PMP și George Simion, în vederea unei fuziuni între cele două formațiuni politice FOTO captură digi24.ro

Cristian Tudor Popescu a comentat discuția dintre membri din fosta conducere a PMP și George Simion, în vederea unei fuziuni între cele două formațiuni politice.

Gazetarul a spus că Diaconescu a fost unul dintre puținii politicienți pe care nu i-a disprețuit până acum, potrivit digi24.ro.

„A fost ministru de externe al României. A fost colegul meu, la școala generală nr. 86. Am fost colegi. E mai mic decât mine cu câțiva ani. Se uita la noi, cei mai mari, cum jucam tenis în curtea școlii.

Este unul dintre puținii, foarte puținii, dintre extrem de foarte puținii politicieni pe care nu i-am disprețuit.

Acum, însă, ce să spun? Știam că domnului Diaconescu îi plac bordelurile, dar nu credeam că se duce chiar la AUR.”, a declarat CTP.

Gazetarul a avut un dialog cu Cristian Diaconescu, despre asocierea cu AUR.

„Dați-mi voie să vă pun o întrebare, cu un caracter mai degrabă personal. Având în vedere că nu ați fost un politician oarecare pentru mine în toți acești ani... Atât vreau să vă întreb: Dacă nu vă e rușine de ce ați făcut, dacă nu aveți acest sentiment, cât de cât?”, a spus CTP.

Cristian Diaconescu a răsouns: „Nu! Dumneavoastră mă judecați într-o relație personală pe care o cunoașteți foarte bine. Eu, ce vă spun, este că sunt președintele unui partid, și am responsabilitatea să țin seama de ceea ce ei doresc într-un partid, câtă vreme îl conduc. Când nu o să-l mai conduc, atunci o să discutăm strict pe baze personale”.

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, l-a invitat, joi seară, pe liderul AUR, George Simion, la o şedinţă cu liderii de filiale, iar acesta le-a propus o fuziune sau o alianţă cu AUR. Liderul AUR le-a promis celor de la PMP că o să-i ajute să facă un grup parlamentar.

Citește și:
Cum au ajuns românii atât de împăciuitori cu Rusia?
Cum au ajuns românii atât de împăciuitori cu Rusia?
De ce mulți români nu știu că Rusia este inamicul României? Pentru că românii nu-și cunosc istoria? Sau poate că, pur și simplu, frica de război îi face să pună pacea mai presus de...
S-a scumpit gramul de aur. Creștere cu peste 5 lei în câteva zile
S-a scumpit gramul de aur. Creștere cu peste 5 lei în câteva zile
Gramul de aur s-a scumpit luni, 20 martie, cu 5,7911 lei (+2,01%), fiind cotat la 292,9991 lei, faţă de 287,2080 lei vineri. Pe plan extern, cotaţia aurului, propulsată de îngrijorările...
#ctp, #Cristian Tudor Popescu, #Cristian Diaconescu, #PMP, #aur , #stiri politice