Cristian Tudor Popescu lansează o chemare: „Hoți și criminali din toate țările, adunați-vă! În România!”.

Duminica, 09 Aprilie 2023, ora 09:13
6705 citiri
Cristian Tudor Popescu lansează o chemare: „Hoți și criminali din toate țările, adunați-vă! În România!”.
Cristian Tudor Popescu FOTO facebook

Ultimele evenimente din domeniul justiției derulate în România l-au determinat pe Cristian Tudor Popescu să ia atitudine, în stilul său caracteristic.

Critica sa îi vizează pe Mihnea Costoiu, Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Mario Iorgulescu, frații Tate și pe Dan Diaconescu, reuniți de jurnalist sub o chemare generică: „Hoți și criminali din toate țările, adunați-vă! În România!”.

"România, viață bună!

Mihnea Costoiu, actualul rector al Universității Politehnice București, condamnat de Înalta Curte la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, prejudiciu 10 milioane euro, în cazul bazei Cutezătorii, dată Fundației Dinu Pescariu, scapă de pedeapsă prin prescripția răspunderii penale. Costoiu nu a comis niciun plagiat, deoarece nu are doctorat. Și totuși, este și rămâne rector.

Prim-ministrul Ciucă, acuzat de plagiat, împiedică verificarea, solicitată de urgență de Universitatea Babeș-Bolyai, tezei sale de doctorat de către CNADTCU, prin deschiderea unei acțiuni în instanță, care, iată, se încheie cu clasarea acestui dosar de uz de fals de către Parchetul General, întrucât „fapta s-a prescris”. Dar Ciucă va fi pedepsit prin mutarea din funcția de premier în cea de președinte al Senatului.

De două ori a fost declarat ministrul Lucian Bode plagiator, și încă grosolan, în teza sa de doctorat, chiar de către UBB. Acum, hoțul de Interne Bode contestă și iar contestă decizia Almei sale Mater în justiție, care o ține din amânare în amânare. Până vine prescrierea.

Gibonii Tate, după ce au îndemnat toți proxeneții din lume să vină în paradisul judiciar din jurul Carpaților, sunt, așa cum spuneam că vor fi, liberi. Și fac milioane de accesări pe internet.

Ucigașul Mario Iorgulescu, condamnat în lipsă la 15 ani și 8 luni de închisoare, transmite relaxat din Italia: „Mafia, viață bună!”. Avocatul său ne asigură, așa cum, iarăși, am anticipat de la început, că nu va face nicio zi de pușcărie.

Nu-mi rămâne decât să vă spun și acum că, într-un fel sau altul, „Domnu Dan” Diaconescu Direct va rata pușcăria pentru sex cu minore și își va deschide la anul altă prăvălie OTV. Parafrazându-i pe frații Tate, pe Karl Marx și pe frații Marx, lansez o chemare: Hoți și criminali din toate țările, adunați-vă! În România!”, a scris CTP pe facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”, „temperamental”, „arogant”– sunt doar o parte dintre cuvintele folosite de-a lungul anilor de presa internaţională...
#ctp, #Cristian Tudor Popescu, #indemn, #criminali, #hoti, #Romania , #stiri sociale